Blogs | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Blogs

Bote Scholtens

Het is tijd om je klant eens echt in de spotlights te zetten!

30-04-2019
reageer
Bote Scholtens

Klantgerichtheid is dit jaar de nummer twee trend in het Facility & Workplace management marktonderzoek. Facility professionals vinden dat de klant echt centraal moet worden gesteld. Maar wat betekent de klant ‘echt’ centraal stellen? Wordt een klant, al dan niet onbewust, vaak ‘nep’ centraal gesteld? We zien drie valkuilen voor de facilitair professional waarmee hij gevoelsmatig klantgericht is, maar het tegenovergestelde bereikt.

Facility management
Bote Scholtens

Masterclass Vastgoed as a Service

07-03-2018
reageer
Bote Scholtens

Vastgoed niet als product maar als dienst: waar komt het vandaan en hoe doe je dat? In een reeks masterclasses behandelen Sjoerd Memelink en Bote Scholtens (adviseurs bij Twynstra Gudde), samen met Mendel Robbers van ontwikkelaar Schipper Bosch, dit onderwerp aan de hand van een concrete casus: de nieuwe huisvesting van Twynstra Gudde.

Huisvesting en vastgoed
Bote Scholtens

Zo werkt 'Vastgoed as a service'

15-12-2017
reageer
Bote Scholtens

Vastgoed as a Service is in opkomst. Daarbij wordt de werkplek niet meer als product, maar als dienst gezien. Hoe ziet dat eruit?

Huisvesting en vastgoed
Bote Scholtens

Vastgoed as a service

25-10-2017
reageer
Bote Scholtens

In de vastgoedsector is een nieuw fenomeen in opkomst: Vastgoed as a service. Als deze ontwikkeling doorzet, veranderen de traditionele rollen in de sector, van vastgoedeigenaren tot facility managers. Is deze ontwikkeling de toekomst en zet deze de markt op z’n kop?

Huisvesting en vastgoed Facility management