Blogs | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Blogs

Pieter Arends

De toekomst van mobiliteit in Brabant’ - Dutch Design Week

10-11-2017
reageer
Pieter Arends

Op 25 oktober 2017 waren adviseurs Pieter Arends en Pim Meijer op de Dutch Design Week.

Mobiliteit en infrastructuur
Pieter Arends

Slimme mobiliteit: Niet meer denken vanuit trends

12-09-2017
reageer
Pieter Arends

Het vakblad Verkeerskunde publiceerde het Trendboek 2017 met daarin een interview met Pieter Arends en Jos Kalfsbeek van Twynstra Gudde. Zij gingen in op de transitie in mobiliteit met de oproep om te anticiperen op de grote veranderingen die op ons afkomen.

Mobiliteit en infrastructuur Provincies en regio's Rijksoverheid Strategievorming Programmamanagement Publiek-Private Samenwerking
Pieter Arends

Innovatie in mobiliteit: rol voor gebruikers en stakeholders

26-06-2015
reageer
Pieter Arends

Innovatie in Mobiliteit was het thema van een van de workshop van Twynstra Gudde samen met The Bridge op de Landelijke Omgevingsmanagement Dag op 18 juni 2015. De dynamiek in de wereld van ruimtelijke en infrastructuurprojecten is groot; elke dag verschijnen er in de media berichten over ‘connected mobility’, zelfrijdende auto’s, de deeleconomie en de daaraan gekoppelde afname van autobezit onder jongeren.

Mobiliteit en infrastructuur Rijksoverheid Provincies en regio's Gemeenten Strategisch omgevingsmanagement Samenwerken Strategievorming
Pieter Arends

Lessen uit het expertteam Beter Benutten Vervolg

25-06-2015
reageer
Pieter Arends

Op donderdag 25 juni 2015 vond de Resultatendag van Beter Benutten plaats. Deze Resultatendag heb ik samen georganiseerd met het expertteam voor Beter Benutten Vervolg en trad ook zelf als expert op.

Mobiliteit en infrastructuur