Twynstra Gudde Veiligheid zoekt versterking! | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Twynstra Gudde Veiligheid zoekt versterking!

Ervaren professionals op het gebied van ‘digitale veiligheid’, ‘fysieke veiligheid & crisisbeheersing’ en ‘zorg & veiligheid’ gezocht.

In een veranderende wereld zien we dat de behoefte aan een veilige maatschappij cruciaal is om de toekomst tegemoet te treden. Wij werken met een grote variëteit aan klanten aan oplossingen voor een veilige samenleving. Voor de verdere groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar professionals die zich aan ons willen verbinden om onze klanten nog beter te helpen.

Heb jij een bewezen trackrecord in het adviesvak? Heb je gevoel voor de marktontwikkelingen op jouw expertise en word je enthousiast van het doorontwikkelen van onze expertises en aanpak op bovenstaande onderwerpen? Dan gaan wij graag met je in gesprek.

Twynstra Gudde Veiligheid werkt met een stevige basis van interne adviseurs. Daarnaast werken wij ook met een groot netwerk aan zelfstandige professionals die op verschillende wijzen aan ons zijn verbonden. Dus hoe je je professionele leven ook wilt invullen, bij Twynstra Gudde Veiligheid is er ruimte voor jou!

Heb je interesse, neem contact op met:
Freek van der Laan, fvl@tg.nl, 0612991449 of Marc Paats, mpt@tg.nl, 0657071870

Freek van der Laan

Managing partner

Neem contact op