Spelsimulaties - Leren door te doen | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Spelsimulaties - Leren door te doen

Twynstra Gudde is de grondlegger van gaming in verandertrajecten en onderscheidt zich door kennis en 25 jaar ervaring. Een spelsimulatie leidt tot gedeelde ervaringen, inzichten en bewustwording. Concretiseerd in afspraken over samenwerking en gedrag, verankerd in de dagelijkse praktijk.

Unieke spelsimulaties

Deze spelsimulaties sluiten aan bij unieke vraagstukken, zoals een kanteling van de organisatie, het laden van kernwaardenof het wijzigen van een strategie. Deze variant duurt één of twee dagen. Er gaat een intakesessie aan vooraf en enige tijd na afronding vindt er een oogstsessie plaats waarin de gemaakte afspraken worden geëvalueerd.

Kant-en-klare spelsimulaties

De kant-en-klare spelsimulaties hebben een bewezen effect voor generieke vraagstukken op het vlak van cultuurverandering, Het Nieuwe Werken, werken in een matrixorganisatie, of het oefenen met een concurrentiegerichte dialoog.

Ineractieve oefeningen

Ten slotte bieden we interactieve oefeningen, die aanlsuitend bij een programma kan worden ingezet. Op deze manier kan er in relatief korte tijd een vraagstuk worden opgelost.

Leren door te doen, dat is wat de spelsimulaties van Twynstra Gudde organisaties bieden bij veranderingen. Niet eindeloos praten over wat de verandering van je vraagt, maar ervaren. Wij hebben een breed aanbod op het gebied van gaming, bedoeld voor uiteenlopende verandervraagstukken.

Marcella Frie

mfi@tg.nl

Neem contact op