Hét Samenwerkingsmagazine voor de Zorg Samenwerken in de Zorg is nodig én complex

De kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid van de zorg staat onder druk. Veel van de uitdagingen zijn zo groot dat samenwerken noodzakelijk is. Maar hoe organiseer je dit? Samen met onze opdrachtgevers leren wij dit elke dag in de praktijk. De komende maanden spreken wij opdrachtgevers in de zorg. Deze gesprekken en onze visie bundelen we in een magazine.

Kwalitatieve, toegankelijke en betaalbare zorg organiseren voor de toekomst is een te grote opgave voor zorginstellingen om alléén aan te kunnen. Ook vanuit de politiek komen steeds meer vragen. Zet als zorginstelling de patiënt centraal en werk over de traditionele grenzen tussen de sectoren, zoals VVT, ziekenhuiszorg of tussen jeugdzorg en GGZ, heen. Maar samenwerken spreekt niet voor zich. Succesvol samenwerken is complex. Als zorginstelling zit je in een dynamisch speelveld. Elke organisatie heeft zijn eigen stijl, cultuur, belangen en tempo.

Hoe dan wel?

TwynstraGudde helpt zorginstellingen om tot een succesvolle samenwerking te komen met procesbegeleiding, evaluatie, projectmanagement of het vormgeven en inrichten van nieuwe ondernemingen. Als adviesbureau delen wij graag onze kennis én die ervaring op dit gebied. De komende maanden interviewen we een aantal opdrachtgevers en onderzoeken we welke factoren een samenwerking tot een succes te maken.

Vanuit verschillende perspectieven, belichten wij de trends in samenwerking en de do’s en dont’s. Dit doen wij dwars door de zorg heen, of het nu gaat om ambulancezorg, ziekenhuiszorg of jeugdzorg, én zowel vanuit een bestuurlijk als operationeel perspectief. Juist vanuit dit brede beeld vinden wij dat de zorg zich kan ontwikkelen.

Hét Samenwerkingsmagazine voor de zorg

We publiceren de komende maanden onder andere interviews met Menzis, het Landelijk Netwerk Acute zorg, de Saxenburgh groep, Icare en de Sint Maartenskliniek.

In het najaar publiceren wij ook een magazine met daarin de handreikingen uit de interviews en artikelen over de toekomst van samenwerken in de zorg. Wil jij dit magazine ontvangen? Geef dan hieronder je gegevens op. Dan ontvang je de interviews via de mail en later dit jaar het magazine.

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.