Ruimte | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Ruimte

Het is onze ambitie om Nederland mooier én economisch sterker te helpen maken. Wij zetten daarom al onze expertises in om dat samen met u te realiseren. Dat doen we overal waar het de fysieke omgeving betreft zoals woningcorporaties, infrastructuur, vastgoed, watersector en gebiedsontwikkeling. 

Huisvesting en vastgoed

Onze expertises op gebied van huisvesting, vastgoed en facility management combineren wij met project- en programmamanagement en verander- en organisatiekunde. Wij staan voor een overtuigende vertaalslag van visie naar realiteit.

Lees verder

Mobiliteit en Infrastructuur

Van visie tot concrete uitvoering, van procesondersteuning tot evaluatie. Wij overzien het hele plaatje rondom mobiliteit en infrastructuur. Onze diepgaande kennis van zowel het proces als de inhoud zorgt ervoor dat u uw projecten en programma’s kunt realiseren.

Lees verder

Ruimtelijke ontwikkeling

U wilt bepaalde gebieden ontwikkelen, maar weet dat dat in de huidige tijden een moeilijke opgave is. Woninglocaties en bedrijventerreinen verkopen zichzelf niet meer. Wij kennen creatieve manieren om de door u aangekochte gebieden tóch te ontwikkelen.

Lees verder

Water

Hoe kan het beter, hoe kan het efficiënter? Vragen die volop leven in de waterwereld. Volgens ons bent u het beste geholpen door uw 'huis' op orde te brengen, meer samen te werken en meer inzicht te verwerven in uw projecten en programma's. Wij doen alles wat nodig is om u daarbij te helpen.

Lees verder

Woningcorporaties

Woningcorporaties staan voor een ingrijpende opgave, meer doen met minder. Wij helpen u uw woningcorporatie toekomstbestendig te maken. Met scherpere keuzes, doordachte vastgoedsturing, strakkere bedrijfsvoering, en een inzichtelijke afweging in maatschappelijke investeringen.

Lees verder

Wizard

Erik Jan Rouwenhorst

Project Executive

Neem contact op

Vind de expert in uw markt