Projectmanagement Resultaatgericht een project neerzetten

Of je nu werkt aan een ziekenhuis, een beleidsnota of een wet: zorgvuldig en gestructureerd projectmanagement is onmisbaar.

Goed projectmanagement geeft overzicht en ondersteunt je bij het bereiken van je doelen en resultaten. Zo weet je zeker dat je de zaken gestructureerd aanpakt: binnen de gewenste tijd, binnen budget en met de vereiste kwaliteit. Voor elk project – en voor elke specifieke discipline - kun je ons rekenen: met gemotiveerde projectleiders en met goed op elkaar ingespeelde projectteams.

Mensenwerk

Bij projectmanagement komt het erop aan de regie te nemen en te zorgen voor een goede projectorganisatie. Maar tegelijk is het mensenwerk. Hoe motiveer je medewerkers, hoe kun je ze laten excelleren? Wij helpen je bij het opzetten en uitvoeren van de verschillende onderdelen van je projecten. Concreet, pragmatisch en met aandacht voor de menselijke kant. Daarbij kun je altijd rekenen op specialisten die jouw vakgebied door en door kennen, zoals de bouw, ict, zorg of facilitair management. En als het nodig is kun je een beroep doen op extra krachten met specialistische kennis van jouw branche, sector of thema.

De voordelen van goed projectmanagement van TwynstraGudde:

  • Aandacht voor besluitvorming en bestuurlijke verhoudingen.
  • Samen werken aan resultaat: met behulp van passende methodes en technieken.
  • Planmatig en beheerst: je weet waar je aan toe bent.

Onze dienstverlening:

  • Projecten vormgeven.
  • Projectmanagement uitvoeren (geheel, rollen in projecten invullen en specifieke rollen invullen).
  • Sessies organiseren en begeleiden voor projectorganisaties (zoals een Project Start-Up, evaluaties en brainstormsessies).

Cases

Cases

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.