17 september 2019 Prinsjesdagontbijt 2019

Dinsdag 17 september organiseren wij het jaarlijkse Prinsjesdagontbijt van TwynstraGudde. Zoals je van ons gewend bent, verzorgen wij een inspirerend begin van deze dag. Dit jaar staat in het teken van (burger)participatie. We plaatsen dit onderwerp in de context van de grote opgaven van deze tijd, zoals de energietransitie, het Klimaatakkoord en de komst van de Omgevingswet.

Eén van onze gasten is Erik Pool, directeur participatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Zijn dagelijkse werk gaat over de waarde van tegenspraak door burgers en anderen voor het beleid van het ministerie. Recent bracht Erik Pool de essaybundel ‘liefde en leiderschap’ uit waarin hij de lezers meeneemt in zijn persoonlijke zoektocht naar het nut en de moeilijkheden van tegenspraak binnen het ministerie.

Prinsjesdag beginnen met een goed (netwerk)ontbijt

Het Prinsjesdagontbijt vindt plaats in Bleyenberg (Grote Markt) in Den Haag. Het ontbijt staat daar om 7.30 uur klaar. Wij starten om 7.45 uur met het programma en sluiten uiterlijk 9.15 uur af. Daarna praten we graag nog even met u door onder het genot van een kop koffie.

Meld u zich vandaag nog aan via onderstaand formulier.

Ja, ik meld mij aan

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.