Huisvesting Precies weten wat je wilt

In een design brief of ambitiedocument leg je vast hoe je als organisatie tegen huisvesting aankijkt en wat je er precies van verwacht. Samen inventariseren we alle wensen en eisen. Ook de toekomstige. 

Het voordeel van een design brief is dat je inzicht krijgt in de huisvesting die bij je past. Je legt vast aan welke eisen jouw pand of kantoor moet voldoen. Zo sluit je beter aan op de doelen, de visie en de strategie van jouw organisatie.

Mocht je vervolgens een architect nodig hebben, dan heb je een bruikbaar en inspirerend document om - in lijn met je visie - een ontwerp te laten maken. Het document is zo (beknopt) opgesteld dat de architect weet wat je wil, maar ook ruimte heeft voor eigen creativiteit en vakmanschap. Dat helpt bij de samenwerking.

Iedereen voelt zich gehoord

Ook bij het vinden van draagvlak, is een design brief zinvol. Als je de visie voorlegt aan je medewerkers, kun je ze vragen mee te denken over een volgende stap. Zo voelt iedereen zich gehoord. In het document kun je uiteraard zo concreet zijn als je dat zelf wilt. Je kunt de design brief zelfs gebruiken als praktische leidraad bij het doorvoeren van veranderingen. Nog een optie: onze gedetailleerde vraagspecificatie of integraal programma van eisen. Deze helpen je bij de voorbereiding van een aanbesteding.

Cases

Cases

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.