PPS Stoelendans | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

PPS Stoelendans

Als een van de instrumenten om obstakels bij PPS-constructies weg te nemen, hanteert Twynstra Gudde de door ons ontwikkelde PPStoelendans.

De opzet van de PPStoelendans is eenvoudig, maar zeer effectief gebleken. Vanuit een sector worden acht tot maximaal zestien deelnemers geselecteerd om elkaar in teams van twee te ontmoeten in een echte werksituatie. Een team bestaat uit een deelnemer uit het private en een uit het publieke domein. Elk team wordt gevraagd samen deel te nemen aan een besluitvormend overleg dat representatief is voor de kerntaak van de betrokken partijen. In de loop van het traject wordt vier tot zes maal van team gewisseld. Tijdens de wisselingen vinden drie plenaire sessies plaats, begeleid door Twynstra Gudde, waarin de ervaringen, persoonlijke dilemma’s en condities voor vertrouwen worden besproken.  

Bent u geïnteresseerd? laat dan hieronder uw gegevens achter. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij contact met u op voor de nadere bijzonderheden, waaronder de teamsamenstelling.
De cursuskosten bedragen € 5.950,– per persoon.

Aanmelden