Spreekuur - elke laatste vrijdag van de maand Planeconomisch spreekuur ruimtelijke vraagstukken

Het onderling brainstormen en met elkaar sparren is cruciaal om te komen tot creatieve planeconomische oplossingen voor ruimtelijke vraagstukken. Wij kunnen ons voorstellen dat, als gevolg van het noodzakelijk thuis moeten werken, je behoefte hebt om met iemand te kunnen brainstormen over vraagstukken die op je afkomen. 

Heb je behoefte om te sparren over vragen als: hoe breng ik de financiële scenario’s van mijn gebiedsontwikkeling in beeld? Of hoe ziet mijn aanpak eruit om de risico’s van mijn project in kaart te brengen? Wij organiseren elke laatste vrijdag van de maand het planeconomisch spreekuur.

Je kunt 1 uur gratis planeconomisch en/of ruimtelijk advies krijgen via een digitale brainstorm met onze twee ervaren adviseurs: Martin Stout en Erwin Uil.

Na dit spreekuur heb je concrete vervolgstappen, handvatten, een aanpak, oplossing en/of antwoord waarmee je weer verder kunt met jouw specifieke vraagstuk.

Als je van ons aanbod gebruik wilt maken, vul dan onderstaand interesseformulier in. Wij nemen op zeer korte termijn contact met je op om een digitale vergaderafspraak met je te maken.

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Hilda Hofman via 06 12 51 48 26 of hhf@tg.nl

Ja, ik ben geïnteresseerd

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.