Over Twynstra Gudde

Twynstra Gudde is een onafhankelijk en toonaangevend organisatieadviesbureau. Dagelijks doen de publieke sector en het bedrijfsleven een beroep op onze adviseurs en managers en buigen we ons over uitdagende, vaak complexe vraagstukken.

Nederland mooier en economisch sterker maken. Dat is de missie waar Twynstra Gudde iedere dag aan werkt. Daarbij kijken we niet alleen naar dit moment. We willen dat ons land over twintig, dertig jaar ook mooi en economisch sterk is. Daarvoor bestaan veel kansen, ook al is de druk op investeringen groot. Twynstra Gudde weet deze kansen te benutten door vraagstukken tot hun essentie terug te brengen, de juiste expertise in te brengen en verbindingen te leggen tussen belangen, vakgebieden, stakeholders en harde en zachte waarden. Twynstra Gudde, dé specialist in vernieuwend kijken naar complexe vraagstukken en het doorgronden van waar het in unieke opgaven om gaat. Om het daarna werkend te krijgen met bewezen en werkbare èn nieuwe oplossingen, met mensen en organisaties. Op het gebied van zorg, veiligheid, ruimtelijke investeringen, mobiliteit en infrastructuur, water, energie, onderwijs, wonen en werken. Van strategie tot en met realisatie, op een fundament van samenwerkingskunde, veranderkunde, organisatiekunde en project- en programmamanagement. Daar waar overheid en bedrijfsleven elkaar tegenkomen.

Aan deze missie werken we met overtuiging en passie, samen met onze opdrachtgevers. Behalve onze ruim vijftigjarige ervaring, onze diepe kennis op uiteenlopende gebieden, ons talent en ons enthousiasme, zetten we daarbij onze netwerken in. Wij bouwen aan netwerken met bedrijven, onderzoeksinstituten, zzp’ers, opdrachtgevers en andere adviesbureaus. Het is onze ambitie om dé netwerkorganisatie van adviserend Nederland te zijn. Wij blijven een onafhankelijke speler in de markt, waardoor we volledig oog hebben voor de juiste oplossing. Dat kan door het geven van advies of door de opdracht zelf te klaren. De kracht van Twynstra Gudde wordt gevormd door de mensen en het merk. Die combinatie geeft opdrachtgevers vertrouwen; ze weten dat ze kwaliteit aantrekken met reputatie. Twynstra Gudde zoekt de essentie en doet wat nodig is voor een werkend resultaat.

Twynstra Gudde

Amersfoort

Neem contact op