Over Twynstra Gudde | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Over Twynstra Gudde

Twynstra Gudde is een Nederlands organisatieadviesbureau dat midden in de wereld staat.

Wij doorgronden de vragen van de klant en dagen onszelf dagelijks uit om met de klant te komen tot vernieuwende en werkbare oplossingen. De adviseurs van Twynstra Gudde dragen hiermee bij aan een wereld waar mensen en organisaties zich duurzaam ontwikkelen. Op het gebied van zorg, veiligheid, ruimtelijke investeringen, mobiliteit en infrastructuur, water, energie, onderwijs, wonen en werken. Van strategie tot en met realisatie, op een fundament van samenwerkingskunde, veranderkunde, organisatiekunde, project- en programmamanagement.

Technologische en sociale ontwikkelingen hebben grote impact op de samenleving en de wijze waarop mensen en organisaties (samen)werken en zich ontwikkelen. Wij hebben kennis van die ontwikkelingen, begrijpen de impact op de vraagstukken van onze klant en leveren een zichtbare bijdrage aan de (maatschappelijke) vraagstukken van deze tijd. Ingewikkelde opgaven maken wij inzichtelijk en krijgen oplossingen werkbaar met een mensgerichte aanpak.
Waarmee we ons onderscheiden

Wij zijn goed in ons vak en ontwikkelen ons voortdurend. Onze proposities en ruim vijftigjarige ervaring maken hierbij het verschil. Onze adviseurs hebben een grote variatie van kennisgebieden, ervaring en vaardigheden. Zij zijn bijvoorbeeld project- en programmamanagers, verandermanagers, begeleiden innovaties, maken business cases en begeleiden processen. Wij zijn in staat om de brug te slaan tussen publiek en privaat, met oog voor de mens en zijn ontwikkeling. Wij waarderen verschillen en stimuleren diversiteit. Door de verbinding te maken, creƫren wij synergie en daarmee ook een meerwaarde voor de klant. Dat maakt ons uniek!

Wij verkennen en ontwikkelen businessmodellen die passen bij onze expertise en aanpak en de wens van de klant. Onze mensen en hun ontwikkeling zijn onze motor. Zij tonen eigenaarschap voor hun eigen ontwikkeling, onze organisatie en maatschappelijke vraagstukken.

Twynstra Gudde

Amersfoort

Neem contact op