Workshop Zelfsturende teams in de zorg (met spelsimulatie) | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Workshop Zelfsturende teams in de zorg (met spelsimulatie)

Zorgorganisaties kiezen massaal voor zelfsturende teams. Om zelfsturende teams tot een succes te maken, is ruimte voor experimenteren en leren van ervaringen en ontdekkingen belangrijk. In de workshop ‘Zelfsturende teams in de zorg’ ervaart u het verschil tussen de ‘traditionele’ manier van werken en het werken in zelfsturende teams. Daarnaast wordt u geholpen uw inzichten te vertalen naar uw eigen werk. Kom en doe mee!

Onderdeel van deze workshop is de spelsimulatie Label A. Hierin ervaart u het verschil tussen werken in een klassieke organisatiestructuur en het werken in een zelfsturend team.

Verder heeft u na de workshop:

  • gestoeid met de balans tussen klanteisen, werkprocessen en medewerkers-belangen
  • ervaren hoe de aanpak van de verandering invloed heeft op het succes van zelfsturing
  • leerinzichten opgedaan die als referentie kan dienen voor latere discussies
  • input voor de eerstvolgende stappen die u in uw eigen organisatie kunt zetten.

Kosten

De kosten voor deze workshop zijn € 375,- exclusief BTW. Wanneer de spelsimulatie Label A binnen zes maanden binnen uw organisatie wordt ingezet, ontvangt u € 375,- korting.

Markten & Sectoren

Cure, Care

Expertises

Spelsimulaties

Docenten

Maurits Jan Vink

Senior Adviseur

Maurits Jan Vink

Als adviseur houd ik mij bezig met vraagstukken op het snijvlak van mensen en organisaties in verandering. Hierbij staan twee zaken centraal: - het verbinden van individuele en collectieve opgaven, drijfveren en belangen - het zoeken naar de juiste hefbomen of sleutels voor verandering.