Tweedaagse cursus 'Persoonlijk leiderschap' | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Tweedaagse cursus 'Persoonlijk leiderschap'

Werken aan persoonlijk leiderschap is niet nieuw voor je. Je bent iemand die zich daar graag mee bezig houdt en het gedrag van jezelf en anderen interessant vindt. Je kent je kwaliteiten en uitdagingen en het valt je op dat je 'in de waan van de dag' soms toch weer in die valkuil trapt ...

Tijdens deze twee dagen sta je (opnieuw) stil bij jezelf en je eigen handelen. Inzichten en reflecties worden weer op scherp gesteld. We wisselen theorie en oefeningen af en bieden veel ruimte voor reflectie. Dat betekent dus ook werken in alle rust. Sparren met elkaar om tot inzichten te komen is een belangrijk onderdeel van deze cursus.

Je ontvangt op de eerste cursusdag ons werkboek met alle oefeningen waarin je de opgedane inzichten noteert. Het is een werkboek dat je ook achteraf nog kunt gebruiken.

Deze cursus is bestemd voor deelnemers voor wie werken aan persoonlijk leiderschap niet nieuw is en die hun leiderschap een boost willen geven. En voor hen die toe zijn aan een volgende stap (maar niet goed weten in welke richting die stap gezet kan worden).

De tweedaagse bijeenkomst vindt plaats bij Twynstra Gudde, Stationsplein 1 in Amersfoort. De kosten bedragen € 1.750,- (exclusief btw). Dit bedrag is inclusief het werkboek en catering op beide dagen.
Onze training is zonder (voor)overnachting en diner. Het gaat om 2 losse dagen van 09.00-17.00 uur; als je wilt (voor)overnachten, dan vragen wij je de hotelreservering(en) voor eigen rekening te nemen.

Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers. De cursus gaat door bij een minimum van 8 deelnemers en uiterlijk twee weken van te voren krijg je bericht of de cursus definitief doorgaat.
Mocht je meer informatie willen over ons cursusaanbod of willen afstemmen of deze tweedaagse passend voor je is, neem dan contact op met de trainer, Catherine van Nierop, via cni@tg.nl of mob. 06-41117180.

Annuleringsvoorwaarden

In het belang van de training en voor een goede samenstelling van de groep is het voor ons belangrijk om te weten hoeveel en welke personen zullen deelnemen. Dit komt de kwaliteit van de training ten goede. Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, dan kun je een vervanger laten deelnemen. Indien je de training wil annuleren dan dien je dit uiterlijk 1 maand voor aanvang door te geven aan opleidingen@tg.nl. Bij een niet tijdige afmelding zijn wij genoodzaakt de prijs van de training geheel in rekening te brengen.

Docenten

Catherine van Nierop

Catherine van Nierop

Adviseur

Catherine van Nierop

Adviseur

Al van jongs af aan vraag ik me af, waarom gedragen mensen zich zoals ze doen? Wat overkomt je en waar kun je zelf op sturen? Waarom gedraagt iedereen zich anders, wat maakt het verschil? In mijn rol als organisatieadviseur stel ik dezelfde vragen, maar dan in professionele context. Hoe gedraagt iemand zich in een organisatie? Waarom is dat vaak zo anders dan buiten de organisatie? Hoe gaan we in een team zo met elkaar om dat het beste resultaat neergezet wordt? Wordt er een effectief beroep gedaan op ieders kwaliteiten?