Kennisplatform Asset Management | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Kennisplatform Asset Management

Corporaties bevinden zich in de transitie naar meer verzakelijking. Zij willen financieel en maatschappelijk beter gaan presteren. Asset Management – vastgoedsturing op complexniveau – is daarvoor een belangrijke voorwaarde. Managers en professionals die Asset Management implementeren in hun organisatie zijn continu op zoek naar hoe ze het Asset Management excellent (kunnen) laten functioneren. Speciaal voor deze mensen hebben Twynstra Gudde en CorporatieNL het Kennisplatform Asset Management opgericht.

Beter sturen, maatschappelijk meer bereiken

Het Kennisplatform Asset Management stelt u in staat om samen met andere deelnemers in een lerende omgeving uw noodzakelijke kennis en kunde op het gebied van Asset Management verder te ontwikkelen. U blijft continu op de hoogte hoe u het Asset Management excellent laat functioneren. Bovendien krijgt u meer inzicht in uw eigen vastgoedprestaties, waardoor u voortaan beter kunt sturen en maatschappelijk meer kunt bereiken.

Activiteiten Kennisplatform

Door lid te worden van het Kennisplatform Asset Management kunt u deelnemen aan de volgende activiteiten:

  • U wordt minimaal 2x per jaar uitgenodigd voor een bijeenkomst waarin actuele onderwerpen, nieuwe theoretische inzichten en praktijkcases aan de orde komen. Tijdens deze bijeenkomsten kunt u uw ervaringen en informatie over succesvolle methoden en aanpakken uitwisselen met andere deelnemers
  • U wordt minimaal 2x per jaar uitgenodigd voor een online seminar (webinar) onder leiding van een specialist. In 2015 vinden deze webinars plaats op 24 maart 2015 en 15 september 2015.
  • U volgt minimaal 1x per jaar een inspirerende ‘state-of-the-art-dag’ op locatie bij een organisatie die volop actief is met de implementatie van Asset Management. Doorgaans zijn dit organisaties die vernieuwend bezig zijn met een volledig eigen ontwikkelde visie. U leert zo van successen in de praktijk
  • U maakt automatisch deel uit van een online community met presentaties, achtergrondinformatie, nieuws en discussies
  • U ontvangt met enige regelmaat praktijkopdrachten van toptrainers van o.a. Twynstra Gudde. Uw uitgewerkte opdrachten worden altijd voorzien van feedback en coaching van uw trainers
  • U ontvangt een periodieke nieuwsbrief met actualiteiten en relevante vakliteratuur.
  • Toptrainers

Uw toptrainers zijn werkzaam bijdiverse kennisinstellingen, waaronder Twynstra Gudde . Ook kunt u rekenen op deskundige gastsprekers, collega’s uit de sector en topadviseurs waar u van leert. Naast opdrachten voor toonaangevende corporaties en vastgoedorganisaties hebben onze trainers, sprekers en adviseurs jarenlange ervaring opgedaan bij een groot deel van de Nederlandse corporaties, veel commerciële verhuurders en andere bedrijven zoals banken en ontwikkelaars.

Doelgroep

Deelnemers aan het Kennisplatform zijn asset managers, bestuurders, beleidsadviseurs, ontwikkelmanagers, financieel directeuren, property managers, portefeuillemanagers, beleggers, corporate real estate managers en adviseurs. Zij zijn o.a. werkzaam bij Parteon, WoonFriesland, Eigen Haard, Woonstede, ZO Wonen, GroenWest, Vivare en Elkien.

Raad van Advies

Om de inhoudelijke kwaliteit te borgen kent het Kennisplatform Asset Management een Raad van Advies die bestaat uit professionals die werkzaam zijn in de wetenschap, corporatiedirectie, advisering en opleidingen.

Voordelen

De belangrijkste voordelen van het Kennisplatform Asset Management zijn de praktijkgerichte training, het zelf bepalen van het eigen leerprogramma, de kennisdeling en het continu beschikbaar zijn van praktijkadviezen. Met deze instrumenten bieden wij u een stevige basis voor het uitstekend uitoefenen van uw vak.

Overige informatie

De kosten voor deelname zijn vrijgesteld van BTW. Onze trainingslocaties rond Utrecht en Hoofddorp zijn uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer en auto. Sommige bijeenkomsten vinden plaats bij de organisaties van de deelnemers of de gastsprekers. U ontvangt het officieel erkende certificaat van deelname dat voorbehouden is aan de deelnemers van het Kennisplatform.

Markten & Sectoren

Woningcorporaties