Eendaagse cursus 'Persoonlijk leiderschap' | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Eendaagse cursus 'Persoonlijk leiderschap'

Het is fascinerend hoe vaak we in ons drukke bestaan onbewust de (werk)dag doorbrengen en niet of nauwelijks stilstaan bij onszelf. Tijdens deze cursusdag geef je aandacht aan jezelf en ga je aan de slag met het (her)ontdekken van kwaliteiten en patronen. Zodat je daarna (weer) bewuster jouw dag doorbrengt.

Tijdens deze cursusdag komen er beslist veel momenten van ‘a-ha’, ‘goh’, ‘oh ja’ en ‘nu je het zegt’. Door theorie en oefeningen (her)ontdek je jouw talenten en patronen die je stimuleren of juist belemmeren in jouw werk. Onbewust gedrag wordt geëxpliciteerd en feedback van anderen scherpt jouw inzichten aan. Aan het eind van de dag ga je naar huis met een verfrissende blik op jezelf en begrip voor de manier waarom je ‘doet zoals je doet’.

Je ontvangt op deze dag een werkboek waarin alle oefeningen staan en waarin je de opgedane inzichten noteert. Het is een werkboek dat je ook achteraf nog kunt gebruiken.

Deze cursus is met name geschikt voor deelnemers voor wie werken aan hun persoonlijk leiderschap nieuw is, of voor mensen die hun persoonlijk leiderschap eens willen opfrissen.

De cursus vindt plaats bij Twynstra Gudde, Stationsplein 1 in Amersfoort. De kosten voor deelname bedragen € 750,- (exclusief btw). Dit bedrag is inclusief catering gedurende de dag en het werkboek.

Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers per keer. De cursus gaat door bij een minimum van 8 deelnemers en uiterlijk twee weken van te voren krijg je bericht of de cursus definitief doorgaat.

Mocht je meer informatie willen over dit cursusaanbod of willen afstemmen of deze bijeenkomst passend voor je is, neem dan contact op met de trainer, Catherine van Nierop, via cni@tg.nl of mob. 06-41117180.

Meer trainingen

Annuleringsvoorwaarden

In het belang van de training en voor een goede samenstelling van de groep is het voor ons belangrijk om te weten hoeveel en welke personen zullen deelnemen. Dit komt de kwaliteit van de training ten goede. Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, dan kun je een vervanger laten deelnemen. Indien je de training wil annuleren dan dien je dit uiterlijk 1 maand voor aanvang door te geven aan opleidingen@tg.nl. Bij een niet tijdige afmelding zijn wij genoodzaakt de prijs van de training geheel in rekening te brengen.

Docenten

Catherine van Nierop

Catherine van Nierop

Adviseur

Catherine van Nierop

Adviseur

Al van jongs af aan vraag ik me af, waarom gedragen mensen zich zoals ze doen? Wat overkomt je en waar kun je zelf op sturen? Waarom gedraagt iedereen zich anders, wat maakt het verschil? In mijn rol als organisatieadviseur stel ik dezelfde vragen, maar dan in professionele context. Hoe gedraagt iemand zich in een organisatie? Waarom is dat vaak zo anders dan buiten de organisatie? Hoe gaan we in een team zo met elkaar om dat het beste resultaat neergezet wordt? Wordt er een effectief beroep gedaan op ieders kwaliteiten?