Incompany opleidingen op maat verzorgd | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Incompany opleidingen op maat verzorgd

Al onze open opleidingen zijn ook voor uw organisatie incompany te verzorgen. Dit is interessant wanneer meerderde mensen uit uw organisatie een training willen volgen of wanneer u een specifieke groep medewerkers wilt ontwikkelen in een bepaalde expertise. Wij maken een opleiding dan helemaal op maat voor u.

Wanneer u een opleidingsprogramma geheel op maat voor uw organisatie ontwikkeld wilt hebben, vraag ons dan eens om een voorstel te doen voor een incompany opleiding of training. Immers, iedere organisatie heeft zijn eigen dynamiek, vraagstukken en opgaven. Een open opleiding kan dan nét onvoldoende aansluiten bij die specifieke context en wensen. Een op maat gemaakt programma kan u helpen in het realiseren van de specifieke ontwikkeldoelstellingen van uw mensen. Zo'n programma geeft uiteraard meer gelegenheid om op de dynamiek en de vraagstukken van uw eigen organisatie en uw eigen mensen in te gaan. 

Anders leren en ontwikkelen

Daarnaast denken wij graag met u mee over andere vormen van leren en ontwikkelen dan opleidingen en trainingen. Er zijn namelijk nog veel meer mogelijkheden om de ontwikkeling van uw organisatie en uw mensen te ondersteunen. Denk daarbij onder meer aan vormen van leren die dichter aansluiten op de dagelijkse praktijk. 80% van het leren vindt immers plaats op de werkplek (en maar 20% in opleidingen, trainingen en andere formele leerinterventies). Onder meer vanuit onze Language of Learning hebben wij een rijke schare aan inzichten en ervaringen over leren en ontwikkelen in organisaties.

U kunt op onze website gratis inzicht krijgen in uw eigen leerprofiel, door de leerscans in te vullen. Het is ook mogelijk om (tegen betaling) de leerscans voor grotere groepen te gebruiken. U kunt dan ook analyses laten maken op de uitkomsten, waaronder bijvoorbeeld het samenstellen van groeps- of organisatieprofielen. Indien u de wens of interesse heeft hiervan gebruik te maken, kunt u contact opnemen met Anje Strikwerda via lol@tg.nl

Meer informatie ontvangen?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze incompany opleidingen en trainingen? Of wilt u eens verkennen welke andere mogelijkheden er zijn om het leren en ontwikkelen binnen uw organisatie op een stevige manier vorm te geven? Neem dan contact op met onze afdeling opleidingen: opleidingen@tg.nl, 033 - 467 74 20.

Anje Strikwerda en/of Anneke Mensink

Twynstra Gudde opleidingen

Neem contact op