Wie we zijn Onze aanpak

Werken met TwynstraGudde betekent samenwerken in een eerlijke en robuuste dialoog. Al 55 jaar vormen we een onmisbare schakel tussen organisaties en de vele belanghebbenden daaromheen. Je ziet dat terug in alles wat we doen.

Resultaat staat voorop, maar niet ten koste van alles. We willen dat je je tegelijk begrepen en uitgedaagd voelt. We verbinden, verhelderen, jagen aan, maken meters en komen steeds weer met werkbare, creatieve oplossingen van blijvende waarde. Ieder advies is uniek, geen opdracht is hetzelfde. Maar we hebben altijd één gezamenlijk doel: organisaties sterker en veerkrachtiger maken. Klaar voor de toekomst.

'We hebben geen voorraad aan kant en klare oplossingen, we hebben kennis en ervaring die blijven we steeds weer vernieuwen en ontwikkelen.'
Iljan Van Hardevelt, partner

Duurzaamheid

Impact op morgen vertaalt zich direct naar onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid. We kijken daarbij naar het verkleinen van onze eigen impact door onze bedrijfsvoering zo duurzaam mogelijk te organiseren. Maar ook naar het vergroten van de impact van onze adviezen voor onze klanten. We helpen onze klanten zo duurzaam mogelijk te opereren. Dat doen we er niet bij, maar is integraal onderdeel van onze werkwijze. Adviseurs van TwynstraGudde zijn intrinsiek gedreven om organisaties en mensen vooruit te helpen en oplossingen te bedenken die van blijvende waarde zijn.

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.