Twynstra Gudde investeert in digitale transformatie | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Twynstra Gudde investeert in digitale transformatie

13 november 2018

Per 1 november 2018 versterkt Erwin Bretscher de adviesgroep Zorg van Twynstra Gudde als senior consultant. Erwin heeft een zeer ruime ervaring in de ICT en informatievoorziening, vooral op het gebied van vraagstukken rondom de (drempelloze) uitwisseling tussen zorginformatiesystemen en digitalisering van de zorg, zowel in de cure als care. Erwin was hiervoor werkzaam bij onder meer Meddex en de VZVZ.

Erwin is in korte tijd de tweede investering van Twynstra Gudde op het gebied van bedrijfsvoering in de gezondheidszorg. Recent startte Marc van Aart als managing director zorg. Van Aart: “Met Erwin haalt Twynstra Gudde een ervaren consultant binnen die de soft skills heeft ontwikkeld om in een complexe omgeving van zorgaanbieders succesvolle implementatietrajecten te begeleiden. Veel van onze opdrachtgevers in de zorg worstelen met deze problematiek. Wij ondersteunen hen bij het mensgericht implementeren van digitale transformatie projecten. Hierbij zoeken wij ook andere vormen van samenwerking op in regio’s, met zorgaanbieders, lifescience, overheden en med-tech bedrijven”.

Dennis Christmas

Managing Partner Zorg

Neem contact op

Reageer