Samenwerking Twynstra Gudde en Maastricht School of Management | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Samenwerking Twynstra Gudde en Maastricht School of Management

09 maart 2017

Op 9 maart 2017 hebben Twynstra Gudde (TG) en Maastricht School of Management (MSM) een samenwerkingsovereenkomst getekend. Met deze overeenkomst versterken we elkaar op het gebied van het opleiden en ontwikkelen van mensen en organisaties.

Zowel TG als MSM hebben ruime ervaring in het ontwikkelen en geven van hoogwaardige managementopleidingen. MSM heeft haar sporen verdiend in de internationale MBA-wereld door de ontvangst van diverse internationale accreditaties, vooral door hun innovatieve werkwijze in hun onderwijsaanbod. TG heeft jarenlange ervaring op de Nederlandse markt en specifiek op de gebieden project- en programmamanagement, samenwerken, mens- en organisatieontwikkeling. Door onze krachten te bundelen creëren we nieuwe nationale en internationale business mogelijkheden.

Concreet betekent de samenwerking dat we academische kennis en praktijkervaring delen en verrijken voor open en incompany opleidingen en vragen in de markt. Nog dit jaar worden twee nieuwe opleidingsprogramma’s op het gebied van zorgmanagement gelanceerd. In oktober start een internationale executive EXPERT-opleiding, ontwikkeld door MSM samen met Aachen RWTH University, Edelman en TG. Deze opleiding is gericht op het hoger management van zorginstellingen waarin het ontwikkelen van visie en leren handelen met de opkomende (technologische) trends in deze sector centraal staan. Daarnaast ontwikkelt TG met MSM een zorgmanagementopleiding gericht op effectieve bedrijfsvoering voor het middenmanagement. Na de opleiding- en kennisontwikkeling op zorgmanagement gebied volgt watermanagement, energy en circulaire economie.

 

 

Markten & Sectoren

Cure, Care

Micky Adriaansens

Directievoorzitter

Neem contact op