Ontdek uw veranderstijl met de Kleurenapp | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Ontdek uw veranderstijl met de Kleurenapp

25 mei 2016

Twynstra Gudde heeft in samenwerking met Vakmedianet, Hans Vermaak en Léon de Caluwé de Kleurenapp ontwikkeld. Hiermee kunt u op een eenvoudige manier uw veranderstijl ontdekken. Deze app is vanaf nu gratis te downloaden in de Appstore en de Playstore.

De Kleurenapp is gebaseerd op het denken over veranderen in kleuren, ontwikkeld door Léon de Caluwé en Hans Vermaak. Naast dat u hiermee op uw eigen veranderstijl kunt reflecteren, helpt het kleurendenken veranderingen te begrijpen, te ontwerpen en te bespreken. De Kleurenapp is speciaal ontwikkeld om eenvoudiger de kleurentest te doen. Het helpt u bewust te worden van uw eigen denkbeelden over vraagstukken en het laat zien wat uw voorkeursstijl is. Dit kunt u gebruiken om te reflecteren op uw eigen profiel en u verder te ontwikkelen. U vindt in de app ook achtergrondinformatie en diverse oefeningen, zodat u uw uitkomsten beter leert begrijpen en daadwerkelijk met het kleurendenken aan de slag kunt gaan.

Het is ook mogelijk de test door anderen in te vullen en naar hen toe te sturen. Ontdek hoe anderen naar u kijken en ga met elkaar het gesprek aan over elkaars veranderstijlen.

Download de app in de Appstore.

Expertises

Verandermanagement

Dorine Wesel

Senior adviseur

Neem contact op