Nieuw! PGM Open Netwerk | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Nieuw! PGM Open Netwerk

Het team van PGM Open is gestart met het PGM Open Netwerk. Het is de opvolger van de PGM Community. Met het netwerk organiseren we kleinschalige sessies voor programmamanagers over allerlei interessante thema's.

Door middel van het netwerk geven we u de gelegenheid u verder in uw vak te ontwikkelen, aanvullend op het PGM Open Event in februari en de andere activiteiten die we ondernemen. Het PGM Open Netwerk richt zich zowel op de ervaren als de minder ervaren programmamanager. De groep staat open voor alle programmamanagement methodieken.

Veel interessante thema’s

Er komen veel interessante mooie thema’s voorbij in het netwerk. Soms nemen we een actueel programma en vertelt een programmamanager over zijn of haar ervaringen. Andere keren belichten we het vak vanuit bepaalde inhoudelijke invalshoeken. Denk bijvoorbeeld aan het samenwerken tussen organisaties aan programma’s, de toepassing van het agile-denken in programma's, de professionele identiteit van de programmamanager en regievoering zonder macht of besluitvorming in programma's. Soms bieden we een auteur de gelegenheid iets te vertellen over een nieuwe publicatie die relevant is voor het vak programmamanagement.

Uitnodiging om mee te doen

Wij nodigen u van harte uit om mee te doen aan de activiteiten die het netwerk ontplooit. Ze geven u nieuwe inspiratie en de mogelijkheid andere programmamanagers uit hele andere organisaties en contexten te ontmoeten. U kunt participeren als deelnemer, maar zeker ook als inleider, spreker, facilitator of mede-drager van het netwerk. U bent van harte welkom ook zelf thema’s aan te dragen of een avond te organiseren!

Eerste bijeenkomst ‘Creëren van gedeeld eigenaarschap in programma’s’

Op 21 november 2018 staat de eerste bijeenkomst gepland. Liesbeth Schippers neemt u mee in hoe u gedeeld eigenaarschap in programma’s kunt creëren. Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het netwerk op de site van PGM Open Netwerk. PGM Open netwerk is een initiatief van Twynstra Gudde, Jo Bos & Co en Good Work Company.

Helmuth Stoop

Partner

Neem contact op

Reageer