‘Managen moet’ genomineerd voor Ooa Boek van het Jaar 2019 | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

‘Managen moet’ genomineerd voor Ooa Boek van het Jaar 2019

10 april 2019

Het boek ‘Managen moet’ van Martijn Jansen, partner bij Twynstra Gudde, is genomineerd voor de Ooa Boek van het jaar 2019. Naast dit boek staan nog 9 andere boeken op de nominatielijst.

Over het boek

‘Managers? Daar hebben we er veel te veel van’, hoor je vaak. Maar klopt dat wel? Organisatieadviseur Martijn Jansen durfde die vraag te stellen in een tijdperk waarin zelfsturing de heilige graal is. Vijf jaar lang deed hij onderzoek naar wat managers (kunnen) doen om van toegevoegde waarde te zijn. Dit resulteerde in het prikkelende boek: Managen moet. Hierin beschrijft hij wat managen écht inhoudt, hoe je het aanpakt en waarom het móet! Het boek is een uitgave van Boom uitgevers Amsterdam.

Bekendmaking winnaar

Kijk op de site van de Ooa voor een overzicht van alle genomineerden. Op het Ooa Boek & Festival op 11 juni a.s. maakt de jury de uiteindelijke winnaar bekend

Workshops genomineerde auteurs

Tijdens het Ooa Boek & Festival - mede georganiseerd door De Ambachtsschool voor Organiseren en Veranderen - staan er ook verschillende workshops op het programma, die worden verzorgd door auteurs uit de top 10. Ben jij nieuwsgierig naar de presentatie van de auteurs en wil je de bekendmaking van de titel ‘Ooa Boek van het Jaar 2019’ niet missen? Kijk dan op de site van de Ooa voor meer informatie en om je aan te melden.

Martijn Jansen

Senior partner

Neem contact op

Reageer