Magazine ‘Aanbesteden en Contracteren – Met het oog op een goede samenwerking’ | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Magazine ‘Aanbesteden en Contracteren – Met het oog op een goede samenwerking’

27 februari 2017

Hoe zorg ik dat ik mijn project op een goede manier in de markt zet waarbij ik krijg wat ik wil hebben? Hoe moet ik mij opstellen tijdens de aanbesteding? Ik wil graag samenwerken met een partij, maar hoe verhoudt zich dat tot een (juridisch) contract?

Deze en andere vragen komen wij vaak tegen bij onze opdrachtgevers. Van het beantwoorden van deze vragen hebben wij ons vak gemaakt. We willen u graag deelgenoot maken van onze fascinatie voor dit vak en hebben onze praktijkervaring gebundeld in een magazine dat u hier kunt aanvragen.

Magazine

Met trots presenteren wij u een mooie bloemlezing van onze jarenlange praktijkervaringen. Om u te inspireren hebben wij het magazine ‘Aanbesteden en Contracteren – Met het oog op een goede samenwerking’ gemaakt vol met artikelen, interviews en columns uit eigen adviespraktijk. Met als belangrijke rode draad dat steeds meer de expertise van samenwerken nodig is. Een contract is dan ook een weerslag van de manier waarop we willen samenwerken.

Hieronder krijgt u een impressie van de inhoud van het magazine. Wilt u een digitaal exemplaar ontvangen? Vul onderaan deze pagina uw gegevens in en u ontvangt ons digitale magazine automatisch in uw mail.

Aanvragen magazine