Maastricht School of Management benoemt Dennis Christmas tot Senior Lecturer en Head of Healthcare Innovation | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Maastricht School of Management benoemt Dennis Christmas tot Senior Lecturer en Head of Healthcare Innovation

16 januari 2018

Per 1 januari 2018 is Dennis Christmas benoemd tot Senior Lecturer en Head of Healthcare Innovation van de Maastricht School of Management (MSM). Dennis blijft werkzaam bij organisatieadviesbureau Twynstra Gudde, als directeur Zorg.

In zijn nieuwe rol voor de MSM is Dennis verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de portfolio van zorgopleidingen die MSM wereldwijd aanbiedt. Hij zal in dat kader de Global Healthcare specialisatie van de Executive MBA en diverse Executive Corporate programma’s ontwikkelen. Daarnaast zal Dennis een onderzoeksprogramma initialiseren over ontsporende organisaties gericht op het vinden van vroege indicatoren voor het foutlopen van complexe projecten op het gebied van organisatieverandering en bedrijfsvoering.

Dennis heeft een masterdiploma in Engineering en Technology Management van de Technische Universiteit Eindhoven en een postdoctoraal diploma in Management Consultancy van de Vrije Universiteit Amsterdam.

Dennis Christmas

Managing Partner Zorg

Neem contact op

Reageer