Leren van Ruimte voor de Rivier | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Leren van Ruimte voor de Rivier

06 juni 2019

Met de officiële ingebruikname van het Reevediep in Kampen afgelopen maart is er een einde gekomen aan het programma Ruimte voor de Rivier. Een programma waar Twynstra Gudde van begin tot eind bij betrokken is geweest o.a. op het gebied van risicomanagement en projectbeheersing.

Artikel

Onlangs verscheen een mooi artikel in het online magazine van Rijkswaterstaat waarin manager Programmabeheersing Edgar Keukenmeester en onze (inmiddels voormalige collega) Marleen Nicolai de belangrijkste lessen delen. Deze lessen zijn onder meer gebaseerd op een trendanalyse die is gedaan op alle opgetreden contractwijzigingen van het gehele programma. Deze analyse is uitgevoerd door Marleen en haar team. Klik hier om het artikel ‘Leren van Ruimte voor de Rivier’ te lezen.

Wij zijn wij trots om een bijdrage geleverd te hebben aan dit succesvolle programma. Benieuwd wat u kunt leren van Ruimte voor de Rivier? Onze adviseurs vertellen u er graag over! Neem hiervoor contact op met Janneke van de Kuilen-Hazeleger via jhe@tg.nl of 06 53 40 67 45.

 

Expertises

Risicomanagement

Janneke van de Kuilen-Hazeleger

Adviseur

Neem contact op

Reageer