Late Lane 2016 – een avond vol samenspel | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Late Lane 2016 – een avond vol samenspel

31 augustus 2016

Woensdag 24 augustus vond de start van het professionele jaar plaats tijdens de Late Lane op Landgoed de Horst. Samen met de Baak, de HKU en Aeres Hogeschool organiseerde Twynstra Gudde een inspirerende avond voor vakgenoten.

Aan het einde van de middag begon iedereen in de tuin met een verfrissend glaasje en Italiaanse happen. Vooraf was iedereen gevraagd een boek mee te nemen om aan een ander te geven, zodat het samenspel niet alleen in woord, maar ook in de vorm van de avond terugkwam. Onder begeleiding van Bart van Rosmalen liepen de gasten vervolgens mee naar het theater waar gastvrouw Manon Ruijters en gastheer William Strobbe hen opvingen. Wouter Landman van Veiligheid begon de avond met zijn ervaringen over samenspel in de politieorganisatie.

Zo ging hij in op psychologische (on)veiligheid, macht en kwetsbaarheid. Paul Verhaeghe weidde uit over identiteit en samenspel. Wat gebeurt er met je identiteit gedurende je leven en wat doet samenspel met anderen daarin? Judith van der Wel sloot de avond af met haar bespiegelingen over het Concertgebouworkest en onthulde geheimen over de manier waarop deze orkestleden met elkaar musiceren. Tussendoor was er tijd voor prachtige optredens van Carmien Michels van Slam Poetry, mooie muziek door Michel Gillain en Ann Heynen en momenten van bezinning. Een avond vol professionals met bezieling!

Expertises

Samenwerken