Kunstcollectie Twynstra Gudde in beeld | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Kunstcollectie Twynstra Gudde in beeld

20 maart 2018

Het Quaterly magazine van Management & Consulting, dat in maart is uitgekomen, heeft het thema kunst. In dit magazine is de kunstcollectie van Twynstra Gudde in beeld gebracht.

Onze kunst bestaat uit hedendaagse kunst. We hebben 250 kunstwerken die wij in onze werkomgeving tonen. Onze kunstcollectie is bijzonder omdat de werken betekenis geven aan het adviesvak in relatie tot maatschappelijke ontwikkelingen. Het laat iets zien van wie wij zijn en hoe wij naar de wereld, organisaties en naar onszelf kijken. De kunst is altijd bedoeld om discussie op te roepen.

Klik hier om het artikel in Management & Consulting te lezen.

Kunst in Bedrijf

Wij geven onze kunst ook in bruikleen aan musea en organisaties die de waarde van kunst in de omgeving zien, maar soms geen eigen collectie hebben. Waar we erg trots op zijn is dat we samen met Kunst aan Z uit Deventer expositie hebben ingericht met 30 spraakmakende kunstwerken uit onze bedrijfscollectie. Mensen krijgen hiermee de gelegenheid om onze bedrijfscollectie te aanschouwen. Iets wat niet zo gebruikelijk is voor bedrijfscollecties in Nederland. Vrijdag 16 maart was de opening en de expositie is 3 maanden te bewonderen tot half juni in Deventer op de Brink 16. Ook u kunt deze expositie bezoeken. Klik hier voor de flyer met meer informatie.

Wilt u meer weten over onze kunstcollectie? Neem dan contact op met Anneke Mensink via ame@tg.nl

Anneke Mensink

Management Assistent

Neem contact op

Reageer