Ellen Lastdrager-van der Woude maakt overstap van Twynstra Gudde naar TNO | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Ellen Lastdrager-van der Woude maakt overstap van Twynstra Gudde naar TNO

23 november 2017

Per 1 januari 2018 vertrekt Ellen Lastdrager-van der Woude als partner Slimme en duurzame mobiliteit en statutair directeur Mobiliteit & Infrastructuur BV bij organisatieadviesbureau Twynstra Gudde. Zij maakt de overstap naar TNO waar zij Managing Director van de Unit Traffic & Transport wordt.

Ellen Lastdrager wordt bij TNO verantwoordelijk voor de (maatschappelijke) vraagstukken rond veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie op de weg, in de logistieke sector en de integrale benadering van stedelijke uitdagingen. “Ik vind het fantastisch om vanuit TNO samen met de Unit de vraagstukken in deze dynami-sche sector te mogen oppakken en zo een bijdrage te kunnen leveren aan een innovatieve groei van onze economie”, aldus Ellen Lastdrager.

De afgelopen 13 jaar heeft Ellen Lastdrager bij Twynstra Gudde gewerkt met verschillende aspecten van mobiliteit, infrastructuur en energie. Het toepasbaar maken van technologische innovaties voor en samen met marktpartijen ten gunste van de maatschappij is daarin altijd de rode draad geweest. Zo heeft zij veel ervaring op gedaan met publiek-private samenwerkingen om innovaties naar de markt te brengen.

Twynstra Gudde Mobiliteit & Infrastructuur blijft de komende jaren krachtig bouwen aan een duurzame toekomst en de ontwikkeling naar slimme en duurzame mobiliteit. Het bureau blijft de samenwerking zoeken met Ellen Lastdrager en TNO.

Reageer