Binnenkort verwacht: Canvas Omgevingsmanagement

06 november 2017

In tijden van nepnieuws, een gedigitaliseerde samenleving, een naderende Omgevingswet en allerlei bewegingen van onderop… Is er dan nog sprake van een toegevoegde waarde van omgevingsmanagement? Wij vinden van wel. In het nieuwe boek ‘Canvas Omgevingsmanagement’ geven Johanneke de Lint, Thijs Kraassenberg en Roelof Benthem aan de hand van voorbeelden aan hoe volgens hen professioneel omgevingsmanagement vorm moet krijgen. Reserveer nu een exemplaar van dit boek!

Het Canvas Omgevingsmanagement biedt teams en organisaties een praktisch hulpmiddel om het omgevingsmanagement bij de start van een opgave in te richten. Met het canvas bent u beter voorbereid op de nieuwe Omgevingswet: het zorgt ervoor dat u gestructureerd met elkaar het gesprek aangaat over de wijze waarop u in uw project met stakeholders om wilt gaan. Welke verantwoordelijkheden u hiermee aangaat en wat dat betekent voor het verder inrichten van het omgevingsproces.

Voor wie?

Dit boek is bedoeld voor iedere professional die zijn omgeving serieus neemt. Denk bijvoorbeeld aan een projectleider, programmamanager, procesregisseur, communicatiemanager, kwartiermaker of natuurlijk een omgevingsmanager. Mensen die werken aan een initiatief dat sterk verbonden is met de omgeving.

In samenwerking

Dit boek is in samenwerking tot stand gekomen. Niet alleen de auteurs werkten samen: Johanneke de Lint (De Lint Consultancy & Coaching) Thijs Kraassenberg (WesselinkVanZijst) en Roelof Benthem (Twynstra Gudde). Ook is bij de totstandkoming van dit boek samengewerkt met opdrachtgevers, collega’s, cursisten, teamleden en vakgenoten. Zo krijgt u een boek dat kritisch getoetst en aangescherpt is en wat is gebaseerd op jarenlange praktijkervaring.

Reserveer nu!

Het Canvast Omgevingsmanagement is vanaf 30 november 2017 te bestellen. Reserveer nu alvast uw exemplaar!

Ervaar zelf

Wilt u zelf ervaren hoe het is om te werken met het Canvas Omgevingsmanagement? In het eerste deel van 2018 organiseren wij een workshop waarin we u hieraan laten ruiken en proeven. U ervaart zo zelf hoe u in de voorbereiding van uw opgave een gezamenlijk gevoel kunt creëren bij de projectomgeving en welke aanpak hier het beste bij past. Wilt u op de hoogte worden gehouden van de datum, locatie en het exacte programma hiervoor? Vul dan onderstaand formulier in.

Ja, ik ben geïnteresseerd