Zenzi Pluut | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Zenzi Pluut

Managing Partner

Ruim 15 jaar begeleid ik overheden als projectmanager of procesregisseur met plezier bij de besluitvorming over (grote) projecten en (complexe) samenwerkingsopgaven in de wereld van mobiliteit, infrastructuur en water. Denk aan de Afsluitdijk, OV SAAL of de OV-chipkaart.

About me

Vraagstukken die een grote maatschappelijke belangstelling, een complexe politiek-bestuurlijke omgeving en een verscheidenheid aan partijen en belangen kennen. Uit die dynamiek haal ik mijn energie. Met mijn persoonlijke benadering weet ik partijen in beweging te krijgen en te verbinden. Met als eindresultaat gedragen, goed onderbouwde en concrete besluiten.

Analyses over (maatschappelijke) kosten en baten vormen een belangrijke bouwsteen voor de besluitvorming. Regelmatig krijg ik de vraag om MKBA’s aan te sturen, zoals de KEA Afsluitdijk en de KBA Zuiderzeelijn. Een goed (onderzoeks)proces staat voor mij voorop. Een open en eerlijke discussie over ambities en doelstellingen, effecten die wel en niet in kaart kunnen worden gebracht, én de onderzoeksresultaten. Zodat besluitvormers tot een weloverwogen hkeuze kunnen komen.

Blogs

  • Uw infraproject afwegen via de Wikken&Wegentool

    21 november 2013 Lees verder
  • De kosten en baten van de toekomst van de Afsluitdijk

    14 mei 2013 Lees verder
  • Het Programma Assetmanagement (PAM)

    14 mei 2013 Lees verder