Stijn van Diemen | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Stijn van Diemen

Senior adviseur Creatieve strategie

Ik breng u van ambitie naar relevantie. Met een creatieve invalshoek bedenken we samen wat u kunt zijn en doen, en hoe dat van belang wordt voor anderen.

About me

Van ambitie naar relevantie

Organisaties die zich wensen te ontwikkelen, kunnen dat alleen succesvol doen als hun ambities relevant zijn voor hun doelgroepen. Want hun aanbod moet natuurlijk wel een vraag beantwoorden. Dat vraagt om een scherpe definitie van die ambities: zijn ze begrijpelijk en uitvoerbaar? Voeren ze ons ver genoeg? Inspireren ze onszelf en onze omgeving? Vervullen ze een maatschappelijke functie, die ons relevant maakt? Maar het vraagt ook om verwoording en verbeelding van uw ambities, op een wijze die niet alleen voor u, maar ook voor uw doelgroepen begrijpelijk en inspirerend is. 

Ik heb zo’n dertig jaar ervaring in de creatieve sector. Ik inspireer en adviseer mijn opdrachtgevers zodat ze de volgende stap kunnen zetten. Met een creatieve invalshoek, scenario’s, conceptontwikkeling en design thinking als methode. Met taal, beeld, modellen, inspiratiebronnen en veel interactiviteit als instrumenten. Met oog voor de uitvoerbaarheid en navolgbaarheid van het resultaat. En met name in de zorg, het onderwijs en de publieke sector; maar ook in technologie en in gebiedsontwikkeling. Mijn opdrachtgever is iedere organisatie die zichzelf een maatschappelijke opdracht geeft.

Het resultaat van mijn betrokkenheid is een nieuw elan en een unieke propositie. Een beeld van een aantrekkelijke en haalbare toekomst, waar de organisatie zin in heeft en zijn tanden in wil zetten. Waar brede betrokkenheid bij is en nog verder kan ontstaan. En die u zichtbaar en relevant maakt voor uw omgeving, uw concurrentiepositie verbetert omdat u iets unieks biedt en uw organisatie doelgericht en gemotiveerd maakt.

‘De toekomst vraagt om elan.'

Blogs

 • Stijn van Diemen

  Samenwerken in de regio? Wélke regio?

  25 juni 2019 Lees verder
 • Strategic Design Thinking 2: Andere inzichten

  16 mei 2019 Lees verder
 • Stijn van Diemen

  Strategic Design Thinking 1: andere invalshoeken.

  27 maart 2019 Lees verder