Sjoerd Memelink | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Sjoerd Memelink

Partner

Goede, slimme en gezonde gebouwen die organisaties en mensen beter laten presteren zijn het doel in mijn projecten. Huisvesting is maatwerk en vergt elke keer weer een aanpak passend bij de ambities, uitdagingen en thema’s van de gebruiker. Met diverse opdrachtgevers werk ik met veel plezier samen in zowel maatschappelijke en culturele projecten als projecten voor de commerciële sector om dit succesvol te realiseren.

About me

De wensen van de gebruiker vertalen naar een succesvol concept en project zijn de opgaven die mij uitdagen. Veelal dienen verschillende gebruikers en functies in één project verenigd te worden en de belangen van diverse stakeholders zorgvuldig te worden afgewogen. Door een conceptmatige aanpak en het ontwikkelen van toekomstbestendige gebouwen geef ik hier op een onderscheidende manier invulling aan.

Het project succes is uiteindelijk een teamprestatie die draait om een goede samenwerking. Plezier in het werk, transparantie en vertrouwen staan hierbij voorop. In mijn projecten waak ik zorgvuldig over deze aspecten, resulterend in een succesvolle realisatie.

De gebouwde omgeving van Nederland zit vol ambities en kansen, maar staat tegelijkertijd voor grote uitdagingen. Thema’s als 'smart buildings', duurzaamheid en circulair bouwen vergen een nieuwe en innovatieve manier van denken over vastgoed- en huisvestingsvraagstukken. In mijn werk tracht ik letterlijk en figuurlijk ‘hier een steentje aan bij te dragen’.

Markten & Sectoren

Huisvesting en vastgoed

Expertises

Projectmanagement

Blogs

  • Stay or go: hoe kom je tot de juiste huisvestingskeuze(s)?

    09 mei 2019 Lees verder
  • The road to….

    09 mei 2019 Lees verder
  • Tandheelkunde versus Eurojust

    30 oktober 2017 Lees verder