Simone Swartjes | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Simone Swartjes

Adviseur

Zorginstellingen in de Care bieden zorg, behandeling en ondersteuning aan soms kwetsbare mensen in onze samenleving. Ik houd mij bezig met alles wat met vastgoed en huisvesting te maken heeft. Van het opstellen van een strategisch vastgoedplan tot het ontwikkelen en begeleiden van huisvestingstrajecten voor deze zorginstellingen en hun cliënten. Dit altijd met het belang van de organisatie en haar cliënten voorop.

About me

Belangrijke thema’s in mijn werk zijn: de participatie van cliënten en medewerkers, het samenbrengen van verschillende beelden en uitgangspunten en de continuïteit van de organisatie. Mijn specialiteit is het samen met zorginstellingen vanuit strategische kaders ontwikkelen van huisvesting, met aandacht voor de diverse kanten van het proces. Van initiatief tot en met uitvoering. Van gebruikersparticipatie in de planontwikkeling tot het bewaken van de (harde en zachte) projectkaders.

Ik word gedreven door de passie een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de zorg op het gebied van huisvesting. Het mooiste aan mijn vak: het samenbrengen van de verschillende perspectieven binnen een organisatie in een huisvestingsconcept dat de missie en zorgvisie ondersteunt. Een passende en prettige leefomgeving voor cliënten, een goede werkomgeving voor medewerkers en huisvesting die nu maar ook in de toekomst financieel haalbaar is. Daaraan lever ik graag een bijdrage.

Blogs

 • Meer woonkansen voor ouderen

  01 mei 2017 Lees verder
 • Twynstra Gudde helpt Isala en BAM in samenwerking

  01 maart 2017 Lees verder
 • Simone Swartjes

  Aandachtsvolle en goede zorg voor ouderen in verpleeghuizen

  20 januari 2017 Lees verder