Roy Nieuwenhuis | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Roy Nieuwenhuis

Adviseur

Onze woon- en leefomgeving elke dag weer een stukje mooier maken, dat is waar mijn werk om draait. Met een enthousiaste, proactieve houding probeer ik gebiedsontwikkelingen werkend te krijgen. Opdrachten waaraan ik werk betreffen onder meer de transformatie van voormalige instellingsterreinen en de realisatie van initiatieven voor woningbouw. Mijn toegevoegde waarde lever ik door met een frisse blik kennis en ideeën in te brengen en samen met u als opdrachtgever de strategische koers te bepalen.

About me

De mooiste uitdaging in het dagelijks werk als adviseur ligt voor mij in het samenbrengen van partijen en het verbinden van hun belangen. Goede ideeën staan of vallen immers met de betrokkenheid van diegenen die er in de praktijk mee moeten werken. Mijn passies liggen in het stimuleren van samenwerkingen, wegnemen van spanningen en het op gang brengen van verandering. Ik houd ervan hierbij te opereren op het snijvlak van inhoud en proces.

Vaardigheden die mij kenmerken zijn een goed analytisch vermogen, pragmatisme en een gedrevenheid om het beste uit iedere opdracht te halen. Opdrachtgevers en collega’s typeren mij als een energieke adviseur met oog voor resultaat. Door mijn leergierige houding kan ik nieuwe materie snel eigen maken. Inhoudelijk heb ik de meeste affiniteit met gebiedsontwikkelingen, transformaties en woningbouwopgaven. Maar ik sta ook zeker open voor nieuwe uitdagingen.

 Kennismaken met een kop koffie? Neemt u gerust contact op.