Ria Slingerland-Blom | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Ria Slingerland-Blom

Adviseur

Als adviseur richt ik mij op ontwikkel en veranderingsvraagstukken bij organisaties in de gezondheidszorg. Het verhelderen van de vraag is voor mij het vertrekpunt voor de wijze waarop de organisatie vorm moet krijgen.

About me

Na jaren als zorgmanager in diverse ziekenhuisorganisaties te hebben gewerkt, combineer ik nu deze ervaring met het adviseren van organisaties bij ontwikkel en veranderingsvraagstukken. Vanuit mijn passie voor zorg combineer ik inhoudelijk advies met ervaring en betrokkenheid vanuit het veld.

Verschillende lagen in de organisatie kan ik aanspreken. Door ervaring in de zorg en kennis van de verschillende disciplines spreekt het mij aan zowel gesprekspartner te zijn van de bestuurders als ook van de specialisten, paramedici, uitvoerende medewerkers, middenmanagers en externe partners.

Mijn aanpak is open, veelzijdig en positief. Ik denk graag buiten kaders en in mogelijkheden, met erkenning van de vanzelfsprekendheden en de uitgangspositie meenemend.

Ik heb plezier in het verbinden van mensen en meningen en vind het van groot belang anders denken te waarderen en te benutten. In een omgeving waar diverse belangen spelen weet ik draagvlak te creƫren en mensen te mobiliseren om de gezamenlijkheid van het doel te zoeken en diversiteit te benutten.

Blogs

  • De poli van de toekomst

    03 juli 2017 Lees verder
  • Transitie naar mbo- en hbo onderscheiden verpleegkundige functies als buitenkans

    07 juni 2017 Lees verder
  • Onderscheid tussen mbo- en hbo-functies in het Meander MC

    13 maart 2017 Lees verder