Peter Strookman | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Peter Strookman

Adviseur

‘Every business will be in the energy business’ aldus Tony Seba. Voor mij staat buiten kijf dat de energiesector, maar ook de bouw- en de mobiliteitssector, impact gaan ondervinden van technologische ontwikkelingen en innovaties op energiegebied. Ik ben op mijn best in vraagstukken die met innovatie te maken hebben en met samenwerking van meerdere partijen aan duurzame transities.

About me

Mijn kracht zit in het snel analyseren van gegevens, het stellen van de juiste vragen en het doorzien van de impact van technologische ontwikkelingen voor bedrijven en de maatschappij. Dat gecombineerd met mijn enthousiasme zorgt ervoor dat ik partijen help met innovaties of om ze gezamenlijk tot een oplossing te laten komen. Daarin gaat het vaak om creatieve processen, samenwerken, businessmodellen, businesscases, duurzaamheid en projectmanagement. Ik ben bekend met agile innovatiemanagement om transities en innovatieprojecten te versnellen.

Ik heb een brede interesse, maak dingen graag concreet en pak door op de ingeslagen weg. Ik heb een sterke mening over hoe dingen anders kunnen, ook en juist als het gaat over de energietransitie. Naast mijn economische en bedrijfskundige achtergrond heb ik veel affiniteit met techniek. Ik ben creatief, analytisch, ondernemend en mijn ideaal is de wereld een klein beetje groener maken.

Blogs

  • Emissieloze veerponten komen in Nederland

    07 maart 2019 Lees verder