Marleen Sanders-Kaiser | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Marleen Sanders-Kaiser

Senior adviseur Woningcorporaties

Als senior adviseur bij Twynstra Gudde draag ik graag bij aan de woningbouwopgave in Nederland. Ik doe dit zowel in nieuwbouw als bestaande voorraad. De rode draad in mijn carrière zijn het goed onderbouwd nemen van investeringsbeslissingen en samenwerkingsvraagstukken in complexe projecten en gebiedsontwikkelingen. Ik put hierbij uit mijn ruime (bijna 25 jaar) ervaring in de vastgoed- en corporatiesector.

About me

Als senior adviseur bij Twynstra Gudde combineer ik mijn vakinhoudelijke vastgoed- en financiële kennis met mijn ambities om strategische doelen te vertalen naar realistische plannen en zaken concreet te maken. Ik ben proactief, gericht op samenwerken en goed in het verbinden van mensen. Deze eigenschappen zet ik graag in bij de opdrachten die ik uitvoer voor woningcorporaties, overheden en (semi-)publieke vastgoedorganisaties. Mijn focus ligt op het versnellen van woningbouwproductie, de verduurzaming en energietransitie in de gebouwde omgeving, het verbeteren van de integrale vastgoedsturing en nemen van investeringsbeslissingen.

 


Download productblad 'In 10 stappen naar verbeterde sturing door integrale complexplannen'

Opleidingen

Leernetwerk Woningcorporaties voor managers en leidinggevenden met een klantgerichte functie

Eerste bijeenkomst donderdag 18 april 2019 (15.00-18.00 uur)

Op 26 november jl. zijn de AEDES benchmarkscores bekendgemaakt. Voor het eerst in jaren is het huurdersoordeel niet verder gestegen. Alhoewel de scores van individuele woningcorporaties voldoende haakjes geven om te verbeteren (bijvoorbeeld door het verbeteren van reparatieverzoeken), is mogelijk een grotere winst te behalen door de totale customer experience van huurders onder de loep te nemen.

Woningcorporaties Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Leernetwerk Woningcorporaties voor bestuurders en directieleden

Op 26 november jl. zijn de Aedes benchmarkscores bekendgemaakt. Voor het eerst in jaren is het huurdersoordeel niet verder gestegen. Alhoewel de scores van individuele woningcorporaties voldoende haakjes geven om te verbeteren (bijvoorbeeld door het verbeteren van reparatieverzoeken), is mogelijk een grotere winst te behalen door de totale customer experience van huurders onder de loep te nemen.

Woningcorporaties Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Blogs

 • Marleen Sanders-Kaiser

  Woningcorporaties, CO2-neutraal in 2050 en de energietransitie haalbaar door samenwerking

  31 oktober 2017 Lees verder
 • Bent u al weer volop bezig met de voorbereidingen voor de begroting?

  20 februari 2017 Lees verder
 • Marleen Sanders-Kaiser

  Goed risicomanagement geeft corporaties focus

  06 juni 2016 Lees verder