Marleen Sanders-Kaiser | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Marleen Sanders-Kaiser

Senior adviseur

Als senior adviseur bij Twynstra Gudde draag ik graag bij aan de verduurzaming van Nederland. Ik doe dit zowel in nieuwbouw als bestaande voorraad. De rode draad in mijn carrière zijn samenwerkingsvraagstukken in complexe projecten, zoals de energietransitie. Ik put hierbij uit mijn ruime (bijna 25 jaar) ervaring in de vastgoed- en corporatiesector.

About me

Als senior adviseur bij Twynstra Gudde combineer ik mijn vakinhoudelijke verduurzamings-, vastgoed- en financiële kennis met mijn ambities om strategische doelen te vertalen naar realistische plannen en zaken concreet te maken. Ik ben proactief, gericht op samenwerken en goed in het verbinden van mensen. Deze eigenschappen zet ik graag in bij de opdrachten die ik uitvoer voor gemeenten, woningcorporaties en (semi-)publieke vastgoedorganisaties. Mijn focus ligt op de energietransitie en verduurzaming van de gebouwde omgeving, het verbeteren van de integrale vastgoedsturing en nemen van investeringsbeslissingen.

 


Download productblad 'In 10 stappen naar verbeterde sturing door integrale complexplannen'

Opleidingen

Leernetwerk Woningcorporaties voor bestuurders en directieleden

Inschrijven kan tot 1 juli; start maandag 16 september (15.00-18.00 uur)

Op 26 november jl. zijn de Aedes benchmarkscores bekendgemaakt. Voor het eerst in jaren is het huurdersoordeel niet verder gestegen. Alhoewel de scores van individuele woningcorporaties voldoende haakjes geven om te verbeteren (bijvoorbeeld door het verbeteren van reparatieverzoeken), is mogelijk een grotere winst te behalen door de totale customer experience van huurders onder de loep te nemen.

Woningcorporaties Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Leernetwerk Woningcorporaties voor managers en leidinggevenden met een klantgerichte functie

Inschrijven kan tot 1 juli, start donderdag 26 september 2019 (14.30-19.00 uur)

Op 26 november jl. zijn de AEDES benchmarkscores bekendgemaakt. Voor het eerst in jaren is het huurdersoordeel niet verder gestegen. Alhoewel de scores van individuele woningcorporaties voldoende haakjes geven om te verbeteren (bijvoorbeeld door het verbeteren van reparatieverzoeken), is mogelijk een grotere winst te behalen door de totale customer experience van huurders onder de loep te nemen.

Woningcorporaties Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Blogs

 • Energietransitie ontketent revolutie bij burgers

  16 april 2019 Lees verder
 • Marleen Sanders-Kaiser

  Woningcorporaties, CO2-neutraal in 2050 en de energietransitie haalbaar door samenwerking

  31 oktober 2017 Lees verder
 • Bent u al weer volop bezig met de voorbereidingen voor de begroting?

  20 februari 2017 Lees verder