Marleen Nicolai | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Marleen Nicolai

Senior Adviseur

Systemen en processen zijn hulpmiddelen bij risicomanagement. Maar het zijn in mijn ogen juist de mensen die maken of risicomanagement slaagt.

About me

De uitdaging die ik in opdrachten zie, is het in beweging krijgen van mensen en organisaties. Risicomanagement is dan ook geen doel op zich, maar juist een middel om proactief om te gaan met situaties. De eerste stap die ik hierbij zet, is veelal het ontrafelen van complexe vraagstukken en deze op een gestructureerde wijze presenteren. Kenmerkend voor mij hierbij zijn mijn resultaatgerichtheid, sterke verantwoordelijkheidsgevoel en het samen met anderen willen behalen van resultaten. Als adviseur houd ik me bezig met verschillende aspecten van risicomanagement. Ik heb ervaring met het uitvoeren en begeleiden van risicoanalyses en het implementeren van risicomanagement bij projecten en op programmaniveau. Mijn economische en bedrijfskundige achtergrond in combinatie met een variƫteit aan uitgevoerde (advies)opdrachten, hebben mij gemaakt tot een analytisch sterke adviseur met kennis en ervaring op het gebied van risicomanagement, gekoppeld aan projectmanagement en organisatiekunde.

Risicomanagement is geen doel op zich

Markten & Sectoren

Mobiliteit en infrastructuur

Expertises

Risicomanagement

Opleidingen

Training 'Risicoanalyse/risicomanagement'

Inschrijvingen graag voor 25 april: donderdag 16 mei 2019 van 09.00-16.30 uur

Risicomanagement start met het uitvoeren van een risicoanalyse. Je inventariseert de risico's die jouw project of programma bedreigen, kent ze een bepaald gewicht toe en verbindt er, als dat nodig blijkt, maatregelen aan.

RisicomanagementProjectbeheersing Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Blogs

  • Risicomanagement voor het programma Ruimte voor de Rivier

    16 februari 2015 Lees verder
  • Marleen Nicolai

    Invoering risicomanagement bij woningcorporatie

    11 februari 2015 Lees verder