Liza Nooij | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Liza Nooij

Adviseur

Ik begeleid mensen, teams en organisaties bij het verbeteren van de samenwerking, bij veranderopgaven en bij het kunnen nemen van gedragen besluiten in de mobiliteit- en infrasector. Mijn kennis over gedrag en dynamiek inzetten om de ambitie van projecten, organisaties en samenwerkingsverbanden te verbeteren; daar ligt mijn passie.

About me

Vanuit een systemisch perspectief analyseer ik de (groeps)dynamiek, geef ik betekenis, maak ik zaken bespreekbaar en bepaal ik de juiste interventies om de gewenste situatie te bereiken. Dit doe ik altijd in het licht van de ambitie waar men voor staat: uiteindelijk gaat het erom dat je (weer) op koers komt te liggen richting je beoogde resultaat.

Meestal doe ik dit in de publieke sector, op plekken waar projectmatig gewerkt wordt. Ik werk in de rol van procesbegeleider, in programma's of projecten en als adviseur. Ook ontwerp en begeleid ik (meerdaagse) sessies en trajecten voor complexe samenwerkingsvraagstukken. Hierbij laat ik me inspireren door mijn passie voor maatschappelijke vraagstukken, voor kunst, dans, hockey en muziek. Mijn werkwijze wordt vaak gekenmerkt als resultaatgericht, bestuurlijk sensitief, intuïtief, ontwapenend en zelfreflectief.