Joost Voerman | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Joost Voerman

Directeur

Sinds 2015 ben ik directeur van Twynstra Gudde. Als bestuursadviseur, trainer en coach ondersteun ik mensen en organisaties bij samenwerken en het nemen van besluiten.

About me

Geen enkele organisatie kan de vraagstukken van deze tijd alleen oplossen. Samenwerking is noodzakelijk. Transparante besluitvorming en oorspronkelijk leiderschap zijn voor mij belangrijke voorwaarden voor succesvol samenwerken. Als architect, kwartiermaker of adviseur van samenwerkingsorganisaties draag ik daaraan bij door complexe vraagstukken terug te brengen tot essentiële bestuurlijke keuzes. Ruimte voor niet- weten en het omgaan met onzekerheid horen daarbij. Als coach en trainer begeleid ik bestuurders, managers en professionals bij de ontdekkingsreis naar hun oorspronkelijk leiderschap; passie en kracht gaan daarbij hand in hand met zelfkennis en het vermogen tot reflecteren.

Al mijn hele carrière ben ik werkzaam in publieke organisaties en organisaties op het grensvlak tussen publiek en privaat. Daardoor heb ik veel gevoel voor en ervaring met politiek-bestuurlijke processen en de impact die dat heeft op mensen en organisaties. Die ervaring gebruik ik in mijn werk als bestuursadviseur. Daarnaast verzorg ik regelmatig gastcolleges en trainingen over politiek-bestuurlijke sensitiviteit.

Succesvol samenwerken vraagt om transparante besluiten en oorspronkelijk leiderschap

Opleidingen

Leiderschap en vakmanschap voor stakeholdermanagers

Module 1: 5-6 november, module 2: 26-27 november, module 3: 17-18 december 2018

Dit programma richt zich op jouw professionele ontwikkeling als stakeholdermanager (omgevingsmanager). Wil je een echte stap in je persoonlijke leiderschap zetten, zodat je effectiever bent als stakeholdermanager in een complexe omgeving, dan is dit programma iets voor jou.

LeiderschapsontwikkelingSamenwerkenStrategisch omgevingsmanagementCoaching Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Blogs

  • Liever adaptiever!

    06 februari 2014 Lees verder
  • Samenwerking in de Zuidvleugel: een blik in de spiegel

    06 februari 2014 Lees verder
  • Succesvol samenwerken; een kompas en aanbevelingen voor succesvolle interactie

    06 december 2013 Lees verder