Jeroen Moonen | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Jeroen Moonen

Partner

Als adviseur contractering richten mijn werkzaamheden zich op complexe en/of innovatieve aanbestedings- en contracteringsvraagstukken, zowel in projectteams als in een adviesrol. Ik ben betrokken bij het opstellen van de contracteringsstrategie en het verzorgen van de Europese aanbesteding. Ik richt mij in hoofdzaak op zowel natte als droge infrastructurele projecten. Ik werk graag op het snijvlak van markt, techniek en juridica, waarbij de uitdaging is om er voor te zorgen dat die op de juiste wijze bij elkaar komen.

About me

Als juridisch geschoolde adviseur weet ik als geen ander dat contracteren zoveel meer is dan het opstellen en aanbesteden van alleen een contract. Het gaat om het smeden van werkende samenwerkingsrelaties. Dit betekent samen met de klant scherp vaststellen wat hij wil, maar ook voldoende oog voor de belangen van de betrokken marktpartijen. Een goed afgewogen en evenwichtige verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s is voor effectieve samenwerking een vereiste.

Mijn interesse gaat uit naar innovatieve contractvormen en wijzen van aanbesteden om deze samenwerkingsrelaties op de beste wijze vorm te kunnen geven. Daarbij komen mijn analytisch vermogen en doorzettingsvermogen het beste tot hun recht.

Contracteren kan zoveel beter. Daarom deel ik mijn kennis en ervaring graag als docent in uiteenlopende trainingen en cursussen. Binnen Twynstra Gudde werk ik aan de verdere ontwikkeling van het contracteringsvak om antwoorden te kunnen blijven geven op de steeds veranderende vragen van de praktijk.

 

Contracteren kan zoveel beter

Blogs

 • Tenderen met de moed om je te laten verrassen - 4 redenen waarom minder invloed soms beter is

  16 mei 2019 Lees verder
 • Jeroen Moonen

  Aandacht voor samenwerking loont

  08 augustus 2017 Lees verder
 • Jeroen Moonen

  Interview Elsevier – Aandacht voor samenwerking loont

  03 augustus 2017 Lees verder