Jaap Groenendijk | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Jaap Groenendijk

Partner

Scherpte is wat ik breng. Ik ontwikkel, onderzoek en evalueer beleid, programma’s en projecten. Bestuurders en professionals adviseer ik over inhoud, proces en organisatie. Ik houd mensen een spiegel voor, zodat zij scherp inzicht krijgen in wat goed gaat en in waar en hoe het beter kan. Ik ben betrokken en onafhankelijk.

About me

Bewezen ervaring met lerend evalueren, heeft mijn adviespraktijk verbreed tot diverse werkterreinen. Het vak heb ik geleerd op het werkterrein van mobiliteit en ruimte, een terrein waar ik met alle plezier nog altijd op werk.

Ik geniet als wij opdrachtgevers echt beter maken. Door tot de essentie van het vraagstuk te komen, met gevoel voor de nuance en oog voor de menselijke maat. En door samen te werken aan effectieve plannen, onderbouwde keuzen, werkelijke verandering en succesvolle samenwerking.

Liefde voor het vak drijft mij om mij in een promotieonderzoek te verdiepen in het (on)vermogen van bestuurders en professionals om eenmaal bedachte plannen ook daadwerkelijk uit te voeren.

Aandachtig kijken en luisteren om tot resultaat te komen

Blogs

  • Vooruitgang boeken door stil te staan

    23 september 2015 Lees verder
  • Evaluatie organisatie aanleg Hubertustunnel

    11 juni 2013 Lees verder
  • Rekenkameronderzoek complexe investeringsprojecten

    11 juni 2013 Lees verder