Helmuth Stoop | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Helmuth Stoop

Partner

Als partner 'project- en programmamanagement' houd ik mij bezig met het adviseren en begeleiden van (profit- en non-profit-) organisaties die project- en/of programmamanagement willen implementeren en/of professionaliseren. Daarnaast kom ik graag langszij bij complexe projecten en programma's. Opstarten, organisatorisch inrichten, doorlichten, begeleiden, coachen zijn daarbij mijn activiteiten. Daarnaast ben ik expert in het ontwerpen en begeleiden van professionaliseringstrajecten. Unieke opgaven in de sport en rond de decentralisaties in het sociaal domein hebben mijn bijzondere interesse. Kenmerkend voor mijn stijl zijn: gedreven, betrokken en nieuwsgierig. Er uithalen wat erin zit!

About me

Ik houd me bezig met het coachen van projectleiders en programmamanagers, het begeleiden van start up's, het doorlichten van projecten en programma’s, het adviseren van topmanagement en directie over de (toegevoegde) waarde van project- en programmamanagement in de organisatie en het ontwerpen en verzorgen van ontwikkeltrajecten. En dat allemaal als onderdeel van professionaliseringstrajecten voor gemeentelijke en provinciale overheden, het bedrijfsleven en zakelijke dienstverleners. En met bijzondere interesse in ‘de wereld van de sport’.

Iets een project of programma noemen is geen kunst, het op een professionele manier opzetten en uitvoeren van een dergelijke klus des te meer!. Mijn passie zit in het ‘werkend krijgen’ van project- en/of programmamanagement. Niet vanuit een theoretisch kader maar vanuit een praktisch oogpunt. Op zoek naar de meerwaarde voor de organisatie.

Iets een project of programma noemen is geen kunst, het op een professionele manier opzetten en uitvoeren van een dergelijke klus des te meer!

Opleidingen

Training Programmamanagement (2 blokken)

1e blok op 29-30 januari met 2e blok op 12-13 maart 2019

Met deze training legt u een stevig fundament in het mooie vak van programmamanagement. We besteden aandacht aan zowel de (inter)menselijke als de methodische kant van programma’s en raken alle aspecten waarmee u in programma’s te maken krijgt. Hiermee bent u beter in staat uw eigen opgave tot een succes te maken. Deze training bestaat uit twee blokken van 2,5 dag.

Programmamanagement Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Training Programmamanagement (3 blokken van 2,5 dag)

start 2-3 april 2019

Met deze training legt u een stevig fundament in het mooie vak van programmamanagement. We besteden aandacht aan zowel de (inter)menselijke als de methodische kant van programma’s en raken alle aspecten waarmee u in programma’s te maken krijgt. Hiermee bent u beter in staat uw eigen opgave tot een succes te maken. Deze training bestaat uit drie blokken van 2,5 dag.

Programmamanagement Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Blogs

  • “De kunst is om mezelf scherp te houden”

    24 juli 2018 Lees verder
  • “Lijn- en programmamanagement kunnen niet zonder elkaar”

    23 juli 2018 Lees verder
  • Je maakt het verschil door te blijven verbinden, lullen en lachen

    18 juli 2018 Lees verder