Hans Frints | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Hans Frints

Senior adviseur leiderschapsontwikkeling

Zoek je iemand die individuele leiders en leiderschapsteams echt in beweging kan brengen en kan helpen om een verandering of nieuwe koers te laten slagen? Dan kom ik graag met je in contact. Ik ben er namelijk goed in om mensen en teams te helpen om van binnenuit in beweging te komen, ergens echt voor te gaan staan en “met een twinkeling in de ogen” (samen) te werken. Waardoor er bijvoorbeeld meer vanuit de essentie of bedoeling wordt gewerkt, besluiten worden genomen die gedragen zijn, er beter wordt samengewerkt en mensen individueel zijn gegroeid in hun ontwikkeling. Ik werk als adviseur, trainer en coach.

About me

Waar ik in geloof? In de verbinding tussen persoonlijk leiderschap en de essentie en opgave van je organisatie. Volgens mij zit leiderschap in ieder mens. Iedereen wil er graag toe doen. De kunst is om op zoek te gaan naar je eigen bezieling en de authentieke kracht van jouw persoonlijke leiderschap. En je af te vragen wat er werkelijk vanuit je rol in deze context en verandering van je wordt gevraagd. In die combinatie vind je het lef om een echte eigen bijdrage te leveren. 

Wat mij kenmerkt? Diepgang en humor. Zoeken naar zingeving. Verbindend en persoonlijk in het contact. Professioneel in mijn vak. Doorgronden van situaties en patronen. Vermogen om te spiegelen en confronteren op een concrete manier die uitnodigt tot reflectie. Altijd zien van mogelijkheden.

Mijn professionele achtergrond? Oorspronkelijk Informatica en IT auditing. Na een intensieve zoektocht maakte ik zowel persoonlijk als professioneel een grote omslag door. Ik verlegde ik mijn focus naar veranderprocessen in organisaties en wat daarin voor mensen mogelijk is (Sioo, Mastergraad in Change Management, recent Health Innovation School/Design Thinking). En ik volgde een langjarige leerweg op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het werken met teams (systemische werken, NLP, Phoenix, Hellinger Instituut) en scholing op het gebied van mindfulness en yoga. Ik hou van een holistische kijk en aanpak en vind het heerlijk om vanuit deze brede achtergrond te kunnen werken.

Vele wegen kent het leven. En zo blijkt verandering met enige regelmaat een belangrijke factor in mijn eigen professionele leven. Om de zoveel jaar is er wel iets dat ingrijpend is en mij uitnodigt om mezelf verder te ontwikkelen. In september 2018 ben ik overgestapt naar Twynstra Gudde na een langere periode waarin ik met een zakenpartner een eigen onderneming had. Die stap kwam voort uit het verlangen om weer onderdeel te zijn van een groter geheel, me te verbinden met nieuwe (generaties) collega's en meer werkzaam te zijn voor organisaties met een maatschappelijk belang.

 

Contact maken, meebewegen, richting geven, loslaten.

Opleidingen

Leernetwerk Woningcorporaties voor managers en leidinggevenden met een klantgerichte functie

Eerste bijeenkomst donderdag 18 april 2019 (15.00-18.00 uur)

Op 26 november jl. zijn de AEDES benchmarkscores bekendgemaakt. Voor het eerst in jaren is het huurdersoordeel niet verder gestegen. Alhoewel de scores van individuele woningcorporaties voldoende haakjes geven om te verbeteren (bijvoorbeeld door het verbeteren van reparatieverzoeken), is mogelijk een grotere winst te behalen door de totale customer experience van huurders onder de loep te nemen.

Woningcorporaties Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Leernetwerk Woningcorporaties voor bestuurders en directieleden

Op 26 november jl. zijn de Aedes benchmarkscores bekendgemaakt. Voor het eerst in jaren is het huurdersoordeel niet verder gestegen. Alhoewel de scores van individuele woningcorporaties voldoende haakjes geven om te verbeteren (bijvoorbeeld door het verbeteren van reparatieverzoeken), is mogelijk een grotere winst te behalen door de totale customer experience van huurders onder de loep te nemen.

Woningcorporaties Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen