Hans Frints | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Hans Frints

Senior adviseur leiderschapsontwikkeling

Zoek je iemand die individuele leiders en leiderschapsteams echt in beweging kan brengen en kan helpen om een verandering of nieuwe koers te laten slagen? Dan kom ik graag met je in contact. Ik ben er namelijk goed in om mensen en teams te helpen om van binnenuit in beweging te komen, ergens echt voor te gaan staan en “met een twinkeling in de ogen” (samen) te werken. Waardoor er bijvoorbeeld meer vanuit de essentie of bedoeling wordt gewerkt, besluiten worden genomen die gedragen zijn, er beter wordt samengewerkt en mensen individueel zijn gegroeid in hun ontwikkeling. Ik werk als adviseur, trainer en coach. Ik ben inspirator en vaste begeleider van het open-inschrijving leiderschapsprogramma On Purpose, waarvan in oktober de vierde leergang start.

About me

Waar ik in geloof? In de verbinding tussen persoonlijk leiderschap en de essentie en opgave van je organisatie. Volgens mij zit leiderschap in ieder mens. Iedereen wil er graag toe doen. De kunst is om op zoek te gaan naar je eigen bezieling en de authentieke kracht van jouw persoonlijke leiderschap. En je af te vragen wat er werkelijk vanuit je rol in deze context en verandering van je wordt gevraagd. In die combinatie vind je het lef om een echte eigen bijdrage te leveren. 

Wat mij kenmerkt? Diepgang en humor. Zoeken naar zingeving. Verbindend en persoonlijk in het contact. Professioneel in mijn vak. Doorgronden van situaties en patronen. Vermogen om te spiegelen en confronteren op een concrete manier die uitnodigt tot reflectie. Altijd zien van mogelijkheden.

Mijn professionele achtergrond? Oorspronkelijk Informatica en IT auditing. Na een intensieve zoektocht maakte ik zowel persoonlijk als professioneel een grote omslag door. Ik verlegde ik mijn focus naar veranderprocessen in organisaties en wat daarin voor mensen mogelijk is (Sioo, Mastergraad in Change Management, recent Health Innovation School/Design Thinking). En ik volgde een langjarige leerweg op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het werken met teams (systemische werken, NLP, Phoenix, Hellinger Instituut) en scholing op het gebied van mindfulness en yoga. Ik hou van een holistische kijk en aanpak en vind het heerlijk om vanuit deze brede achtergrond te kunnen werken.

 

Contact maken, meebewegen, richting geven, loslaten.

Opleidingen

Leernetwerk Woningcorporaties voor bestuurders en directieleden

Inschrijven kan tot 1 juli; start maandag 16 september (15.00-18.00 uur)

Op 26 november jl. zijn de Aedes benchmarkscores bekendgemaakt. Voor het eerst in jaren is het huurdersoordeel niet verder gestegen. Alhoewel de scores van individuele woningcorporaties voldoende haakjes geven om te verbeteren (bijvoorbeeld door het verbeteren van reparatieverzoeken), is mogelijk een grotere winst te behalen door de totale customer experience van huurders onder de loep te nemen.

Woningcorporaties Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Leernetwerk Woningcorporaties voor managers en leidinggevenden met een klantgerichte functie

Inschrijven kan tot 1 juli, start donderdag 26 september 2019 (14.30-19.00 uur)

Op 26 november jl. zijn de AEDES benchmarkscores bekendgemaakt. Voor het eerst in jaren is het huurdersoordeel niet verder gestegen. Alhoewel de scores van individuele woningcorporaties voldoende haakjes geven om te verbeteren (bijvoorbeeld door het verbeteren van reparatieverzoeken), is mogelijk een grotere winst te behalen door de totale customer experience van huurders onder de loep te nemen.

Woningcorporaties Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Leiderschapsprogramma 'On Purpose'

Onze 1e module start op maandag 7 oktober 2019

Leiders van de toekomst laten zich zien, staan ergens voor. Ze durven richting te kiezen en te volharden. Je herkent ze aan hun moedige kwetsbare houding. Ze verstaan de kunst een dialoog te voeren, even stil te staan en te reflecteren op zichzelf. Ze nemen hun aandeel in het grotere geheel en hebben zo direct invloed op de ontwikkelingen van morgen.

Leiderschapsontwikkeling Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Blogs

  • Stilte. Een grote bron voor je eigen leiderschap.

    31 mei 2019 Lees verder