Hanneke van Schijndel | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Hanneke van Schijndel

Adviseur

De wereld om ons heen verandert sneller dan ooit. De urgentie van verduurzaming begint bij mensen en organisaties door te dringen en technologie heeft onze manier van werken en communiceren de afgelopen 15 jaar radicaal veranderd. Twee aspecten die grote impact hebben op onze manier van werken, wonen en leven. De huisvestings- en vastgoedvraagstukken worden steeds technischer en de verduurzaming vraagt een andere benadering van gebouwen. Technische oplossingen te over, maar het proces rondom de verandering is niet eenvoudig vorm te geven. Als projectmanager en adviseur werk ik op het snijvlak van technische en organisatorische huisvestingsopgaves. En juist op dit snijvlak ben ik het beste thuis.

About me

Vanuit de inhoud gedreven, enthousiast door verbinding, dat is wat mij kenmerkt. Met mijn bouwkundige en installatietechnische achtergrond heb ik een bijzondere interesse in duurzaamheid en circulair bouwen. Vanuit de inhoud zoek ik graag de verbinding tussen techniek en organisatie. Als projectmanager weet ik als geen ander dat alleen techniek niet voldoende is. Juist de zachte kant van de samenwerking en communicatie zorgt voor een geslaagd project.

Ik adviseer organisaties hoe hun huisvesting verduurzaamd kan worden en ben als projectmanager betrokken bij nieuwbouw of renovatie opgaves. Ik ben in staat met kunde en kunst de diverse belangen in projecten te doorgronden met elkaar te verenigen. Ik zoek pragmatische oplossingen en creëer draagvlak. Ik ben analytisch, integer en werk gestructureerd.

Ik haal energie uit mijn werk als de samenwerking succesvol is. Het mooiste aan mijn vak? Samen echt iets neerzetten, letterlijk en figuurlijk.  

Vanuit de inhoud gedreven, enthousiast door verbinding

Blogs

  • Naar een duurzame huisvestingsportefeuille: het waarmaken van de ambitie

    18 december 2017 Lees verder
  • Circulaire economie: hoe zorgen we ervoor dat dit meer is dan een vergadertafel van sloophout?

    14 februari 2017 Lees verder
  • Een circulair azc

    23 december 2016 Lees verder