Guido Wierink | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Guido Wierink

Adviseur

Ik adviseer organisaties in zowel het publieke als private domein over het zo effectief mogelijk inzetten van hun bedrijfsmiddelen ten bate van een optimale bedrijfsvoering. Door een juiste afstemming tussen bedrijfsmiddelen (waaronder bedrijfsmatig vastgoed) en organisatiestrategie kunnen organisaties hun primair proces optimaal uitvoeren.

About me

Organisaties zijn continu bezig met het doeltreffend en doelmatig inzetten van hun bedrijfsmiddelen. Een juiste afstemming tussen de verschillende onderdelen van deze bedrijfsmiddelen door een geĆÆntegreerde aanpak, kan deze doelmatigheid en doeltreffendheid verhogen. Om deze bedrijfsmiddelen optimaal te laten renderen ten behoeve van het primair proces moet deze afgestemd zijn met de strategie van de organisatie. Ik adviseer organisaties bij huisvesting- en sourcingsvraagstukken en hoe deze bij kunnen dragen aan de optimalisatie van het primaire proces.
Daarnaast draag ik namens Twynstra Gudde bij aan het vergroten van de kennis op het gebied van maatschappelijk vastgoed, door mij actief in discussies te mengen op gemeentelijk niveau en daarover artikelen te publiceren.

Markten & Sectoren

Huisvesting en vastgoed

Blogs

  • Balans in doelmatig en doeltreffend vastgoedmanagement

    19 oktober 2015 Lees verder