Frank Velthuis | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Frank Velthuis

Senior Proces-/projectmanager

Projectsucces wordt niet alleen bepaald door een project binnen de kaders van tijd, geld, kwaliteit, informatie, organisatie en risico (TGKIOR) op te leveren. Of het een geslaagd project is, kan door elke stakeholder anders worden ingevuld. Tevredenheid wordt door iedere belanghebbende anders ervaren. Het is mijn taak om de beste match te vinden en hier iedereen in mee te nemen voor een zo breed mogelijk draagvlak. Het begeleiden en sturen van dit proces en het zoeken naar de juiste balans in de verschillende belangen geeft mij veel energie.

About me

In een opdracht is voor mij het contact van groot belang. Echt communiceren gaat niet via papier. Goed luisteren, de juiste vragen stellen en ‘de vraag achter de vraag’ weten te achterhalen zijn daarbij doorslaggevend. Ik communiceer graag eerlijk, open en direct en leg vaak snel de vinger op de ‘zere’ plek. Ik ga discussies niet uit de weg, maar het uitgangspunt is daarbij altijd een goede dialoog met als doel het beste eindresultaat voor het project en de gebruikers.

Als gedreven en enthousiaste proces- en projectmanager heb ik veel ervaring in de bouw- en vastgoedsector, met expertise in het Hoger Onderwijs en het Wetenschappelijk Onderzoek. Naast diverse projecten in de zorg, heb ik vijf jaar als projectmanager bij de Vastgoedafdeling van de Universiteit Utrecht gewerkt.

Vanuit mijn nieuwsgierige en belangstellende aard, wil ik graag de behoeftes van de klant en gebruikers begrijpen en deze vertalen naar een optimaal passende (nieuwe) huisvesting. Ik geloof daarbij niet in een standaard aanpak. In combinatie met opgedane kennis en ervaring moet de aanpak aangepast worden aan het vraagstuk en de omgeving en context waarin deze zich afspeelt.

Ik treed verbindend op en kijk daarbij voorbij mijn eigen kaders. In mijn projecten ben ik altijd op zoek naar kansen om verbetering te creëren.
Vanuit een faciliterende en organiserende rol een directe bijdrage mogen leveren aan de huisvesting en/of vastgoed van een opdrachtgever is het mooiste wat er is.

Blogs