Frank van Es | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Frank van Es

Partner

Mijn kennis en ervaring ligt op het vlak van veiligheid van infrastructurele objecten (tunnels, bruggen/sluizen/stuwen). Hierin wordt vaak vergeten dat de crux van een veilig object niet ligt in de techniek, maar bij degene die iets met deze techniek moet doen: de mens in de organisatie. Daarom richt ik mij vooral op organisatorische vraagstukken, van het opzetten van een goede (beheer)organisatie met taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden tot en met het bijbrengen van veiligheidsprocedures via opleiding, training en oefening.

About me

Mijn kracht hierin is het concreet, begrijpelijk en uitvoerbaar maken van ingewikkelde materie en daarin een brug te vormen tussen strategisch en operationeel niveau zowel intern als extern. Eerdere werkervaringen bij zowel projectorganisaties, beheerorganisaties als hulpverleningsdiensten helpen hierbij.

Waar ik echt trots op ben is dat ik op het gebied van tunnelveiligheid landelijke aanpakken heb opgesteld, vervolgens heb geĆÆmplementeerd en vanuit zowel strategisch als operationeel niveau hoor dat het werkt. Dat geeft mij het gevoel dat ik echt iets bijdraag!

Blogs

 • Frank van Es

  Sturen op veilige en vlotte doorstroming: wat is hierin van belang?

  16 mei 2013 Lees verder
 • Frank van Es

  Onderhoud van tunnels vraagt instandhouding van techniek en kennis!

  16 mei 2013 Lees verder
 • Frank van Es

  Het organiseren van tunnelveiligheid is geen gemakkelijke opgave

  16 mei 2013 Lees verder