Fianne Lindenaar | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Fianne Lindenaar

Partner

In mijn werkend leven heb ik twee grote liefdes: risicomanagement en bouwprojecten. Vaak weet ik deze twee liefdes te combineren, soms houd ik me bezig met ‘slechts’ één van beiden.

About me

Sinds 1997 is risicomanagement mijn vakgebied. Risicomanagement biedt naar mijn mening een prima denkkader om vraagstukken omtrent beheersing en sturing in projecten, programma’s en organisaties mee aan te pakken. Ik houd me bezig met alle vraagstukken waarbij het risicodenken een toegevoegde waarde kan leveren, risicomanagement een organisatie verder kan helpen of een risicoanalyse helpt bij het inzichtelijk maken en structureren van een vraagstuk.

Mijn ervaring in projecten en programma’s ligt voor een groot deel bij bouw- en infrastructuurprojecten en watergerelateerde opgaven. Hierin vervul ik naast de rol van risicomanager, ook de rol van manager of adviseur project-/programmabeheersing.

Naast de rol van adviseur binnen mijn vakgebied bekleed ik ook regelmatig en met veel enthousiasme de rol van coach en trainer van risicomanagers en de rol van procesbegeleider. Als adviseur werk ik graag nauw samen met de opdrachtgever om gezamenlijk tot de kern van de vraag te komen. Vervolgens werk ik dan toe naar een concreet, op maat gesneden oplossing of advies waar de opdrachtgever ook daadwerkelijk mee verder kan.

Ik werk mens- en omgevingsgericht en heb een resultaatgerichte en actieve werkhouding.

Toewerken naar een concrete oplossing, waar de opdrachtgever echt mee verder kan

Opleidingen

Training 'Risicoanalyse/risicomanagement'

Maandag 7 oktober van 09.00-16.30 uur + online module

Risicomanagement start met het uitvoeren van een risicoanalyse. Je inventariseert de risico's die je project of programma bedreigen en kent ze een bepaald gewicht toe. En, als dat nodig blijkt, verbind je er passende maatregelen aan. De deelnemers van mei jl. hebben deze training met gemiddeld een 9 beoordeeld!

RisicomanagementProjectbeheersing Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Blogs

 • Fianne Lindenaar

  Risicomanagement bij programma’s: wat is het (anders)???

  03 mei 2018 Lees verder
 • Fianne Lindenaar

  De RISMAN-methode ook voor programma's

  05 augustus 2013 Lees verder
 • Risicomanagement Markermeerdijken

  24 mei 2013 Lees verder